Atalay'dan Eto'o açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Atalay'dan Eto'o açıklaması



Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Kamerunlu futbolcu 'nun transferi konusunda bir açıklama yaptı. Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Transfer Komitesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, eski yöneticilerden, eski başkan adayı Serdal Adalı'nın yönetim kurulu aday listesinde yer alan Doğan Küçükemre'nin Kamerunlu futbolcu 'nun transferi konusundaki açıklamalarına yanıt verdi.
Atalay, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, eski yöneticilerden Küçükemre'nin bazı medya organlarında adını kullanarak gerçekleştirdiği açıklamalarını ve iddialarını şaşırarak ve üzülerek okuduğunu vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:
"Öncelikle şunu belirteyim, aramızda uzun yıllara dayanan bir hukuk mevcut olan Sayın Küçükemre ile seçim sürecinin ardından konuştuğumuz doğrudur. Ancak bir başka doğru da arayan tarafın Sayın Küçükemre değil, ben olduğumdur. Görüşmemizin ana konusu transfer değil, seçim süresince iç bünyede yaşanılan sıkıntılar ve bunların camiamıza zarar vermeden giderilmesi temennileri olmuştur. Seçim süresi boyunca spekülasyonu yapılan 'nun transferi vaadinin gerçek olup olmadığı başkanımız Fikret Orman'ın isteği üzerine Sayın Küçükemre'ye yine benim tarafımdan sorulmuştur. Sayın Küçükemre söz konusu futbolcuyu 5 milyon avro civarında bir rakama transfer edebileceklerini, seçimi kazandıkları takdirde bu maliyetin yarısının Sayın Serdal Adalı, geri kalanının da yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılamasını planladıklarını aktarmıştır."
Deniz Atalay, açıklamasında daha sonra şu görüşlere yer verdi:
"Ancak yaptığımız kısa bir araştırmanın ardından Sayın Adalı ve Sayın Küçükemre'nin 'nun kendisiyle değil, o günlerdeki seçim stratejisi gereğince sadece bazı menajerlerle ve avukatlarla görüşmeler yaptığı ve söz konusu transferin bu rakamların çok üstünde gerçekleşebileceği tespit edilmiştir. Hal böyleyken Sayın Küçükemre'nin söz konusu futbolcuyu 5 milyon avro civarında bir maliyetle yarım saatte transfer edebileceği iddialarını hala yüksek sesle telaffuz edebiliyor olması son derece manidardır ve hayal mahsulüdür. Sayın Adalı ve Sayın Küçükemre'ye şu çağrıda bulunmaktayız: İddia ettiğiniz şartlarda ve maliyette anlaşıp ülkemize getireceğiniz 'nun transferini gerçekleştirmeye tüm maliyetlerini üstlenerek, yönetim kurulumuz hazırdır. kamuoyu bu iddialarınızın arkasında durmanızı ve bu transferi gerçeğe dönüştürmenizi beklemektedir."
 


Üst Alt