Fenerbahçe'de Meireles satılmış Eto'o bitmiş iddiası

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'de Meireles satılmış Eto'o bitmiş iddiası
Takımın en sorunlu oyuncusu olarak görülen Meireles'in ayrılacağı, Eto'o'nun geleceği iddia edildi.



İtalyan gazeteleri, yıldız futbolcunun Sarı-Lacivertli formaya vedaya hazırlandığını yazdı. Fransızlar'ın Monaco'ya gideceğini iddia ettikleri Raul Meireles için İtalyan basını ise; "Napoli ile anlaştı" diye yazdı.



KRASİC'İN KADERİ YENİ HOCANIN ELLERİNDE

HTSpor'da yer alan haberde, büyük hayal kırıklığı yaratan ve gönderilmesi için Fenerbahçeli yöneticilerin büyük çaba sarfettikleri Milos Krasic'in kaderini yeni gelecek teknik adamın belirleyeceği iddia edildi. Sırp yıldızın yaz kampının ilk bölümünde yer alacağı, burada göstereceği performansla kendisini yeni hocaya beğendirmesi durumunda takımda kalacağı bildirildi. Bu arada Krasic için sürpriz bir teklifin de yapıldığı ortaya atıldı. İngiltere de yayın yapan Northern Echo Gazetesi, Sunderland'ın Scoco ve Krasic arasında bir seçim yapacağını yazdı.

FENERBAHÇE'NİN ÇİLEĞİ ETO'O MU

Transfer dönemine fırtına gibi giren ve önemli isimleri kadrosuna dahil edip birçok yıldızla görüşmelerini sürdüren Fenerbahçe ile ilgili bir ilginç iddia da golcü transferi konusunda geldi. Avrupa basınının büyük bir bölümü; başkan Aziz Yıldırım'ın asıl hedefinin dünyaca ünlü bir yıldızı takıma katarak, Galatasaray'ın Drogba ile yakaladığı havayı yok etmeyi planladığını belirtiliyor. Eto'o adının öne çıktığı ise gelen haberler arasında.
 
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
:D tam gediğine oturdu :D
 

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
9
Görüntüleme
516
hidayet02
Kingmortall
Cevap
1
Görüntüleme
411
Jitou
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
512
Amaru Shady
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
300
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
342
Haydar


Üst Alt