Monteciler Bakın ne var burda :)

Sponsorlu Bağlantılar

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Dediğin gibiyse iyiymiş Taştekin. Peki Turkcell T10 için benzeri bir durum var mı?

--------------- Ekleme ---------------

Vodafone 945 hakkında 2 sorum olacak.

1- Görüntülü konuşma yapılabiliyor mu? (Araştırdım, bulamadım, önünde kamera var mı, yok mu belli olmuyor.)
2- Vodafone dışında başka bir hatla kullanılabiliyor mu?

baranselona

baranselona

Üye
evet beyler bu yazılımı bulursak sensörlü oyunları falanda oynayabiileceğiz çünkü resimlerinde stardaki gibi zar atma oyunuda var

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Birisi şu firmware'i bulsa da, biz de yüklesek. Çok deli görünüyor ya...

baranselona

baranselona

Üye
evet anladığım kadarıyla bada değil yorumlarda akıll telefn değil falan diyodu ama emin değilim biraz beklemek gerekecek heralde

samsungun sitesindede var touchwizz 3.0 da varmış

Paranoya

Paranoya

Üye
bu resimlerde gördüğünüz telefon Samsungun doğu asya pazarında sunduğu adı ve modelidir bu telefon Samsung Montenin kendisidir rahatlıkla bunun firmwaresi sizin telefonlarınıza sizin firmwareleriniz bu telefonlara yüklenebilir yani teknik açıdan hiç bir sıkıntı yok . Bizdede aynı olay var ancak biraz daha farklı mesela biz patchleri ve temaların bazılarını avrupa ve Rusya sitelerinden alıyoruz ordada modelin adı s5233 değil daha farklı , bilmem anlatabildimmi :oke:

baranselona

baranselona

Üye
bir kore sitesinde yazanı google çeviri ile sizinle paylaşayım

Samsung Electronics, Oyunlar, dahil 3D sinema eğlence özellikleri, gelişmiş dokunmatik telefon 'A210S' sekiz gün içinde başlattı.

'A210S' turuncu, kırmızı, gümüş ve canlı renkli işleme ve soğuk eller uygulanan şık zarif vücut hatları pulteochiponyida Giyim ile yan işaret ediyor.

ivme sensörleri kullanarak eğlence arttırıcı G-Eğlenceli oyunlar yeni nesil Özellikle, karasal DMB, 3D sinema destek ve bir nokta ile karakterizedir.

Buna ek olarak, 300 milyon piksel kamera, kendi kendine kayıt, Bluetooth, harici bellek desteği, yüksek kapasiteli telefon defteri, SOS fonksiyonları gibi çeşitli fonksiyonları ile donatılmıştır. Siyah ve turuncu renkler, kazandığı 60 milyon şık beyaz, dipbeulraekeuro çıkacak fiyat.

Samsung Electronics yetkilisi dedi ki, "Wi-Fi özellikleri de kullanışlı ve ekonomik, yeni nesil için sofistike tasarımı ile donatılmış olarak büyük bir hit çekmesi bekleniyor" dedi.

site

gerçekten çok güzel bişeye benziyo bu sitedede birçok fotoğrafı var keşke alnayan biri olsada bulsa dark foreste falan da yazdım bakalım işallah çıkar birileride...

Paranoya

Paranoya

Üye
bu korede satılan telefonun firmwaresinden bul yükle .

TasteKiN

TasteKiN

Üye
@paranoya keşke o kadar kolay olsa di mi :)

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
yarın pazar ve ben sabaha kadar yine Monte Firmware ;Arıyacagım bana eşlik etmek isteyen varmı ;D

TasteKiN

TasteKiN

Üye
kolay gelsin arkadaşım :D

jetgil

jetgil

Üye
teknik servise gitsek resimlerini götürüp bu yazılımdan istiyoruz desek yüklemezler mi

baranselona

baranselona

Üye
ben samsungun kore sitesinden güncellemek için anlatılanları yaptım kies 2.0--PC manager plus ve usb driver i yükledim PC manager ile yüklemeye çalıştım ama çince olduğu için hiçbirşey anlaşılmıyor kies 2.0 da ise telefonunuzun dosya bilgisi alınamadı yazıyor manuel olarak bulmak lazım ki onuda hiçbi yerde bulamadım :aha: sabahtan beri arıyorum ama.... işallah biri bulur ya bildiğiniz yabancı forumlar falan varsa paylaşın belki bulurlar....

TasteKiN

TasteKiN

Üye
kore de tanıdığı olan var mı diyecek kadar aciz kaldık :D

baranselona

baranselona

Üye
:) fakat bişey daha varmış gözden kaçan bu telefonların donanımı monteyle tamamen aynı değil -- telefonun sağ tarafındaki kamera tuşu montede 1 tane ama a210s de ise 2 tane yani kamera tuşunun üstünde bi tuş daha var!!

TasteKiN

TasteKiN

Üye
zaten kesin bir bilgi yok ki olup olmayacağına dair ki bulamadık bile :D

baranselona

baranselona

Üye
zaten çoğu yabancı sitede bu tartışmalar 2-3 ay önce olmuş telefonun tanıtım resimlerini falan götermişler ama sonra kimse bişey yazmamış anlamadım gitti..

cntr555

Üye
Tüh ya..umutlanmıştık bir an...neyse artık...

berkay_zm

berkay_zm

Üye
orange teması kullanıyordum ama şimdi widget olarak wifi ve bluetooth olan fw kullanıyorum ben sürekli değiştiriyorum. ya vodafone 945 bile daha cazip gelmeye başladı bana sen onun oyun performansını izledin mi :)

bu telefon kontratsız 320 liraya felan geliyo ve monteden katbekat üstün bence :D
uf çok güzel bu -.-'

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Samsung A210S(Monteye Çok Benzeyen) modeli için araştırma yaparken bir şey gördüm.

Samsung A210S smartphone is designed with stylish curvy and Wi-Fi features that aimed for teens segment in South Korea

Alıntı:

Yani bu telefon 12-19 yaş arası için üretilen bir telefonmuş. Bunlar bize çocuk mu diyor yani şimdi? :ehe

baranselona

baranselona

Üye

uf çok güzel bu -.-'

945 vb.. çıkan telefonlardan fazla bişey beklemeyin tamam işletim sistemi var da telefon olarak montenin yanına bile yaklaşamaz kamera 5mp yazıyo ama alakası yok falaş var ama sadece süs şarzı desen 1 gün ya götürür ya götürmez - ses desen çıkmıyo oyun desen hafıza kartına oyun yüklenemediği için tel hafızasına yükleniyo ve sınırlı zaten çoğu yer kontratsız vermiyo zaten garantiside başka sorun nerde nasıl yaptırılacak ayrı dert zaten oyunlarında hepsini bi anda yükleyemiyosun hafızası yetmiyo silip tekrar yükle yapılacak yani bence monteden sadece işletim sistemi olarak üstün geri kalan herşeyi montenin altında ama gel gör ki akıllı telefon işte bazen insanın aklını çeliyo fakat düşününce hiçde alınası bi cihaz değil "bence"

Takipçi Satın Al

Üst Alt