Monteciler Bakın ne var burda :)

Sponsorlu Bağlantılar

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
Monteciler Bakın ne var burda :)
Linkteki siteye Girin bakın Kore bu Telefona ne diyor :)

baranselona

baranselona

Üye
wayy bu telefonun yazılımı bizim cihaza olur ya peki bu telefon monte değil anladığım kadarıyla ne zaman piyasaya çıkar ki yada çıktıysa neden hiçbiyerde yok en kısa zamanda yazılımını denemek lazım :)

teşekürler

TasteKiN

TasteKiN

Üye
samsungun kuzey korede ki versiyonu işte nasıl anycool varsa bu da onlardan biri.

He FW'si işimizi görür mü? denemek gerek :)

baranselona

baranselona

Üye
FW bada yalnız s5628 in FW si oluyordu bu da olur herheld

TasteKiN

TasteKiN

Üye
inşallah :) gerçi ben yarın satabilirim monte mi wawe alcam tabi olursa :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

yok arkadaş iyi bir incelemenin ardından baktım. bu bada değil sadece touchwiz güncel yani 3.0
burada zaten gösteriyor. işlemcisi olmayan telefonu kasar zaten işletim sistemi zordur. ama touchwiz güncellemesi bile yeterli olmuş güzelliği çıkartmak için.

ekremozo

ekremozo

Üye
hacı wave bada işletim sistemli demi ?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
evet wawe bada

işte telefonumuzun touchwiz 3.0 versiyonlu korelisi Anycall Shape - Yani Samsung Monte :)

işte telefonumuzun touchwiz 3.0 versiyonlu korelisi Anycall Shape - Yani Samsung Monte :)

M3L!H

M3L!H

Üye
Diyelimki, bunun yazılımını bulduk. Yükleyemeyiz çünkü model farklılığı var. "SHW-A210S" modelinin adı..

TasteKiN

TasteKiN

Üye
samsung başka ülkelerde monteyi

Anycool S5628 olarak yayınlamış ve fw dee mesajı elinle yazabiliyordun yani el yazısı özelliği vardı. Ben yükledim ve sorunsuzca çalıştı :) sadece isim değişikliği

irfandeveci

irfandeveci

Üye
z3x support bölümde var bu yazlımlar heralde gördüydüm

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
FW yi Bulan varmı Bu telefonalrın hepsi Monte Sadece ülkeden ülkeye adı değişik mesela Korede 5628
diğeride gencler için fw si değiştrilmiş ve adı bşkalaşmış ben fw bulamadım tr ye cevirebiliriz belki

Yardım Edinde Bulalım bi Farklı FW yoksa bende Değişecem bu telefnu :S

sonlevent36

sonlevent36

Üye
evet arkadaşalar, yok mu bu firmware'i bulabilecek babayiğit :ehe

Bu arada forumda "Montemi satacağım!!!" seslerini duymaya başladım, ne oluyor böyle ya.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
arkadaş monte kral telefon ama sıkıyor daha bi süre sonra

basit kullanıcı için kral fw evet ama ne adam gibi oyun ne de uygulama desteği olmaması can sıkıntısı. Java os işletim sistemi baş belası. Biz 5800 beğenmiyoruz ama java uygulama da bile yan yatırınca yatay oluyor ekran. Dışı seni içi beni yakar yani :)

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Evet Taştekin doğru söylüyorsun. Bir süre sonra sıkıyor ama şöyle hero Mod, Emo mod vs yüklersen de güzel oluyor. Bir de bazı java oyunlar var Symbian da bile yok. Mesela geçen bir oyuna başlamıştım 2 saatten fazla oynadım. Sonuçta bu telefondan sıkılan her telefondan sıkılır Symbian, Bada, Android farketmez. Doğru düzgün oyun bulamazsan Windows 7 Ultimate bile sıkıyor sonuçta :ehe

Monte konusunda epey uzmansın merak ettim sen hangi firmware (varsa mod) ile kullanıyorsun?

Taştekin forum profilinde

Telefon: Monte Yeni Tema

bu ne ya merak ettim. ondan sordum.

TasteKiN

TasteKiN

Üye
orange teması kullanıyordum ama şimdi widget olarak wifi ve bluetooth olan fw kullanıyorum ben sürekli değiştiriyorum. ya vodafone 945 bile daha cazip gelmeye başladı bana sen onun oyun performansını izledin mi :)

bu telefon kontratsız 320 liraya felan geliyo ve monteden katbekat üstün bence :D

metnes71

Üye
945 güzelmiş ya napsak ondandamı alsak....

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Evet telefon güzele benziyor, ama ben bir süre daha Monteyi kullanmaya devam edeceğim.

Aslında benim için Montenin tek eksiği orjinal firmware'de 400x240 çözünürlükte video izleyememem. Hero Mod'da oluyor ama o da hem telefonu kasıyor hem de şarjı az gidiyor. Onun dışında 3G'si, Wİ-Fi'si, GPS'i, hepsi yeterli.

Videoyu izledim telefon cidden hoşmuş ama dokunmatiği 5800'a benziyor, çok kötü görünüyor ya da kullanan eleman düzgün kullanamıyor.

ekremozo

ekremozo

Üye
vodafone 945 in 2 kötülüğü var.
1-Ekran çözünürlüğü çok kötü
2-Kamerası 5 mp ama net değil...

Diğer özellikleri (android olması) süper... Tavsiye ederim.

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Arkadaşlar;
Vodafone 945 --> 24 Ay x 55 TL
Turkcell T10 --> 24 Ay x 29 TL

diyor. Bu telefonların farkları nelerdir? Kullananlar yorumlarını yazabilir mi?

TasteKiN

TasteKiN

Üye
hocam montenin ki ne kadar iyi ki :) 265 k yani :D

kamerası 5mp ama 3.2 gibi ve oto focus değil focusu beklendiğinde iyi bir çekim yaptığı söyleniyor.

buradaki incelemeyi okuyun

wawe alamadım ama bi android alıcam oda şimdilik bu olucak :) deneyim için en uygunu :D sensör var gps var android var uygulama oyun herşey var tek görüntülü görüşme yok ona da ihtiyaç yok

o fiyat yanlış arkadaşım wawe mı alıyorsun :D

vodafone 945 ayda 1 lira :D bir tane faturalı hat buluyorsun yapıyorsun sonra mukavele iptal ediyorsun 330 civarı bir para veriyorsun o kadar.

Vodafone markalı cihazların son kullanıcı bedelleri aşağıda verilmiştir.
- Vodafone 547: 204 TL
- Vodafone 945: 329 TL
- Vodafone 840: 232 TL
- Vodafone 845: 275 TL

Takipçi Satın Al

Üst Alt