monte sarj süresi çok çok az

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_erdal_

_erdal_

Üye
    Konu Sahibi
monte sarj süresi çok çok az
slm arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi montenin sarjı cok cok az gidiyor hiç ellemediğimiz zaman bile 36 saati geçmiyor (konuşma yapmadan sms göndermeden wifi ve bluetooth kapalı ) arkadasın da montesi vardı bataryasını aldım ama 12 saat geçmeden sarjın ilk kısmı gitti sarjını tam doldurup yeni yazılım yükledim ( jtjl2) dün akşam sabah baktım yine sarjı ilk kısmı gitmiş sizce sorun telefonda mı?

bu arada yazmayı unutmusum telefonu sıfır aldım ama garantisi yok bunuda belirteyim
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

dejavu178

dejavu178

Üye
montenin bataryası 900 mah'tı sanırım, çabuk bitmesi normal. bende varken sabah tam şarj dolu olarak alıyodum internete girdiğim an 2 çizgi gidiyodu daha sonra kendi kendine tek çizgi tekrar geliyodu, saçma bi durum.

_erdal_

_erdal_

Üye
    Konu Sahibi
montenin bataryası 900 mah'tı sanırım, çabuk bitmesi normal. bende varken sabah tam şarj dolu olarak alıyodum internete girdiğim an 2 çizgi gidiyodu daha sonra kendi kendine tek çizgi tekrar geliyodu, saçma bi durum.

arkadaştaki monte 4 gün gidiyor, bende ki batarya 1000mAh

huseyin666

Üye
Cihaz akım cekiyo Dur bu da bataryanin çabuk bitmesine neden olur cihaz sivi temasli olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt