ak42 Üye fatihnarman' Alıntı: Türkçe karakter sorunu var mı?--------------- Ekleme ---------------Türkçe karakter sorunu varmı? Genişletmek için tıkla ...
fatihnarman' Alıntı: Türkçe karakter sorunu var mı?--------------- Ekleme ---------------Türkçe karakter sorunu varmı? Genişletmek için tıkla ...
sublieutenant Üye emrekbkz' Alıntı: bende 5800 var programı açtım ama hiçbir şeye tıklayamıyorum . Genişletmek için tıkla ... Nereye tıklamak istiyorsun ki? telefonu kapatıp aç, programı aç, bir yazı tipi seç zaten o sana yol gösterecek..
emrekbkz' Alıntı: bende 5800 var programı açtım ama hiçbir şeye tıklayamıyorum . Genişletmek için tıkla ... Nereye tıklamak istiyorsun ki? telefonu kapatıp aç, programı aç, bir yazı tipi seç zaten o sana yol gösterecek..
_redfox_ Üye arkadasLAr bende e71 var bu prgoragamı indiryrm tele atyroum yükleme ye gectigimde seltifika hatası weriyor yardmıcı olabilirmsinz. TeşkrLer.
arkadasLAr bende e71 var bu prgoragamı indiryrm tele atyroum yükleme ye gectigimde seltifika hatası weriyor yardmıcı olabilirmsinz. TeşkrLer.