nike7
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben eleştiriye geçeyim.
Öncelikle şunu demek gerekirse sistemin pek güzel değil. yani uzun ömürlü birşey olmamış. bikere kasa verimli ve sağlamlık açısından iyi değil. powerin verimlilik açısından iyi değil senin sistemine 400-450W yeterli fakat ben 500W önerdimki sistemin nefes alsın ve verimliliği artsın diye. anakartın güzel fakat uyumluluk açısından benim önerdiğim daha iyi işini görecektir. işlemcin gayet iyi sen düşür dediğin için i3 bir işlemci koydum. ama eğer tabikide AMD FX-6300 alırsan i3ü havada karada yer. ama bu i3de işini görecektir. ekran kartın hiç güzel değil. gerçi oyun oynatır ama sistemine yakışır kalmaz.
ram ın nekadar stabildir bilemem ama benim önermiş olduğum işini fazlasıyla görür. sabit disk olarak '' Green Intellipower'' iyi değil. çünkü 5400rpm kadar iş görüyor ve bazı sistemlerde 5400rpm nin altına bile düştüğü oluyor. oyüzden sana 7200rpm li bir model önerdim. hoparlöl olarak benim önermiş olduğumu incele vatan computerden açıklamaya gerek yok zaten ordaki yorumlardan anlayacaksın. mause+klavye olarak Logitech ve A4tech öneririm.
şu sistemi al daha iyidir bu.
INTEL CORE I3 3220 SOKET 1155 3.3GHZ 3MB CACHE 22NM İŞLEMCI 186
MSI Z77A-G43 INTEL Z77 SOKET 1155 DDR3 2667MHZ(O.C.) DVI&HDMI ANAKART 155tl
GSKILL 4GB RIPJAWS DDR3 1600MHZ CL9 1.5V TEK MODÜL ram 54tl
MSI HD6790 GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI 200tl
ZALMAN Z7 PLUS MIDT ATX SİYAH KASA 96TL
WD 3.5" 500GB CAVIAR BLUE 16MB CACHE SATA 3.0 7200RPM HARDDISK 96tl
JWIN 1+1 M-02 SONIC CUBE SPEAKER 25tl
XIGMATEK NRP-VC SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI 60tl
Tutar: 872tl VATAN %25 (İNDİRİM İLE).
arkadaş oyun oynanmayacak demiş. film ve internet üzerine sistem istemiş.
i3 işlemciye z77 ankart gereksiz olmuş. overclock falan olmayacagına göre para vermenın anlamı yok.
ekran kartı oyun yoksa gerek yok
pc ye gecince yazıcam sistem
Arkadaşın yazmış olduğu ilk mesajı oku dikkatlice orda 'ev için oyun film izleyeceğim' yazıyor. oyüzden ekran kartı artırdım
Anakart gayet yakışır bu sisteme nedenmi çünkü geçen yıl arkadaşla aynı bu sistemi topladık sadece ekran kartı değişikti ve hızı gayet iyiydi.
- - - Eklendi - - -
Aslında dediğin gibi arkadaş AMD li bir sistem kursa daha hesaplı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?