Modifiyeli v50 de sorun yaşayanlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdenn

Üye
    Konu Sahibi
Modifiyeli v50 de sorun yaşayanlar..
ewet arkadaşalar daha önce verilen fw lerin hepsini denedim kimi nete girmiyo kiminin kapanma ve donma sorunları var kiminin fontu küçük türkçe karakter yok..
şu ana kadar kullandığım en stabil fw yi paylaşıyorum sizinle.
daha önce sutkah arkadaşımızın paylaştığı dailymobile sitesinden alınmış fw nin 5.0 versiyonunu biraz değiştirdim fontunu orjinal n97 ile we tema efektinide daha stabil çalışan bi versiyonla değiştirdim.
artık net girme ve donma sorunlarım olmuyo ayrıca telefonum hızlı ve normal çalışıyo.
isteyenler deneyebilirler.
şu an için en iyisi bu arkadaşlar. yüklenmesi ise..

1. Orjinal v50.0.005 firmware dosyalarını NAVIFIRM kullanarak indiriniz.
2. RM-356_50.0.005_prd.core.C00 dosyasının uzantısını RM-356_50.0.005_prd.core.C0r olarak değiştiriniz.
3. JAF programını çalıştırnız ve 'Manual Flash', 'Dead USB', 'Factory Set' and 'Normal Mode' seçeneklerini seçili hale getiriniz.
4. "CRT 308" seçeneğini seçili halini kaldırınız ve "Use ini" seçeneğnin seçmeyiniz.
5. 'MCU' ya tıklayıp RM-356_50.0.005_prd.core.C0r dosyasını seçniniz.
6. 'PPM' tıklayıp burada verdiğim rofs2 dosyasını seçiniz.
7. 'CNT' tıklayıp burada verdiğim rofs3 dosyasını seçiniz. Görüntü aşağıdaki gibi olmalıdır...
8. ve bundan sonrasını normal flash atar gibi devam ediniz...

buyrun fw..

• Beğen
Tepkiler: yyoruge ve milestone

cexen

Üye
yapılan modifiye ve geliştirilen özellikleri sırayla yazsan , ayrıca birde ekran goruntusunu koysaydın arkadaşım daha etkili olurdu diye düşünüyorum. bu biraz balıklama atlamak gibi olacak şimdi ...

erdenn

Üye
    Konu Sahibi
yukaridada yazdim.suatkah arkadasimizin verdiginin aynisi yalnizca font we tema efekti degisik ama goruntu eklerim isteyenler icin.

fatih82

fatih82

Üye
bende aynısını yaptım yani kendime özel tema efekti ve font kullandım ve bunu tele uyguladım şimdi tel süper oldu

aşka inat

aşka inat

Üye
teşekürler

ReaqL

ReaqL

Üye
arkadasım iyi yapmıssınDa senin düzenledıgınde bazı ıkonlar gitmiş mesela kamera,saat, tel ayarları vb.. bunları duzeltırsen daha ıyı olcagını sanıorum. payLasım ıcın tskLer..

erdenn

Üye
    Konu Sahibi
onları ben kapatmadım orjinalindede yok arkadaşım.

fikotr35

fikotr35

Üye
ben modifiyeli fw yüklediğimde tel hızlanıyor ama skyfireda video izlerken kasıyor kaçtane denedim hep aynı. orjinal fw yüklü şimdi kasma yok neden acaba

erdenn

Üye
    Konu Sahibi
ya modifiye de hızlandırmak için neler yapıyolarsa artık bilmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt