ismail ROM V3.0 Galaxy S4 i9500 XXUGNH4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isoson01

isoson01

Üye
    Konu Sahibi
ismail ROM V3.0 Galaxy S4 i9500 XXUGNH4

S5 görünüm / S5 apps / Programlar Modu / Aroma Mod / yüzdeli batarya göstergesi/ Tamamiyle Telefonunuz S5 görünümlü stabil hızlı çalışan rom haline gelir.
test edildi.bizzat kendi telefonumda test ettim.herhangi bir problemi yoktur.Kendi yapmış olduğum Romdur.S5 Custom romun orjinal Kodlamalarında değişiklik yapılarak inşaa edildi.bataryası ise 2 gün gitmektedir.

NOT: Arkadaşlar piyasada S5 görünümlü rom yapan arkadaş sayısı artmakta.özellikle şunu söylemek istiyorum.kimse yanlış anlamasın.bazı arkadaşlar isim vermiyorum ozcan rom a benzediğini söylüyorlar.kesinlikle ozcan rom la hiçbir alakası yoktur.Dediğim gibi S5 custom rom dosyalarında değişiklik yapılarak inşaa edildi.kimse emeğimi çaldı demesin.benden şüpelenen kişiler ozcan rom veya herhangi bir rom ile birebir aynı olan bir kodlama yada bir dosya bulup o şekilde insanları uyarsın.bu konuda admin kardeşimden ricam.yapmış olduğum romda başkasının kullandığı kodlama yada dosyaya raslarsa benim tüm konularımı silsin.rica ediyorum.saygılar..

S5 S4 MOD:

Boot Animation --- (S5/S4/ Google Boot) (Boot ekranını istediğiniz şekilde değiştirin)

Calendar --- (S5/S4 calendar seçimi)

Call Button --- (Enable/Disable seçimi)

Camera --- S5/S4 --(S5 ve S4 kamera seçimi)

Email --- (S5/S4 Email seçimi)

Keyboard --- (S5/S4) (S5 ve S4 klavye seçimi)

Launcher --- (S5 Launcher S5 5x4 5x5 icon Launcher) (menu iconlarının büyüklük derecesi (5x5 5x4 (5x5 S5 orjinal
iconudur.)

Logs --- (Enable/Disable seçimi)

MenuKey --- (S5 MenuKey - S5 Stock MenuKey) (S5 Stock Menukey S4 ün orjinal Menukeyidir.)

Music Player --- (S5/S4 (S5 ve S4 Müzik çalar seçimi)

SMemo --- (S5/S4) (smemo seçimi)

Sound Volume Level --- (High - Medium - Normal seçimi) (Bu seçenek telefonunuzun ses ayarlarında değişiklik yapmanızı sağlar.telefon sesi kısık ise Medium menu kullanmanızı öneririm.)

Task Manager --- (S5 TaskManager S5 Stock TaskManager) (S5 Task Manager S5 in orjinal görev yöneticisidir. S5 Stock Task Manager S4 ün orjinal görev yöneticisidir.)

PROGRAM MOD:

Adobe Flash Player --- (isteğe bağlı)

Google Chrome --- (isteğe bağlı)

Facebook --- (isteğe bağlı)

GeoLookout --- (isteğe bağlı)

Google Camera --- (isteğe bağlı)

Google Earth --- (isteğe bağlı)

Hotmail --- (isteğe bağlı)

Line Messenger --- (isteğe bağlı)

Mobile Print ---
(isteğe bağlı)

S Translator --- (isteğe bağlı)

Samsung Gear Manager ---
(isteğe bağlı)

Samsung Billing --- (isteğe bağlı)

SHealth --- (isteğe bağlı)

Smart Remote --- (isteğe bağlı)

SStudio FHD K --- (isteğe bağlı)

Video Editor ---
(isteğe bağlı)

Whatsapp --- (isteğe bağlı)

Xplore Browser --- (isteğe bağlı)

Youtube TubeMate ---
(isteğe bağlı)

Aroma Mod için Ahmad Amarullah kardeşime sonsuz teşekkürlerimi arz ederim.Ellerine sağlık kardeşim.
ayrıca omega kerneli yapan kardeşimede sonsuz teşekkürlerimi arz ederim.

Not: kernel dosyası omega rom sahibinindir.Aroma mod ise Ahmad Amarullah kardeşimindir.

indirme Linki:
V.3.0

Romu TWRP Recovery modu ile yükleyin.

TWRP Recovery odin ile kurulacakdır.

Not:

Android 4.2 sürümünden sonra çıkan sürümlerde (4.3 ve 4.4) knox bootloader gelmiştir.bu sürümlere stok romla geçtiyseniz cihazınıza knox sayacı gelecektir. Custom rom recovery root işlemlerde knox sayacınız 1 olacaktır.Yani cihazınız garanti dışı kalacaktır.4.2 sürümünden custom romlarla bootloader yüklemeden 4.3 veya 4.4 sürümüne geçtiyseniz! cihazınıza knox sayacı gelmeyecektir. Lütfen bunu dikkate alarak işlem yapınız.
Bu romda oluşabilecek tüm sorunlardan romu yükleyen sorumludur.sorumluluk bana ait değildir.Bilginize arkadaşlar.beğeniniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: klavyeci, Anil-D, Amedly Fatih ve 1 kişi daha

Anil-D

Anil-D

Üye
hocam romu kuramadim ben telefona kuruyorum ama telefon acilmiyor yardimci olurmusun

Anil-D

Anil-D

Üye
ve hocam su istek uygulamalari ayrica versen iyi olur romun mb dusursek az cokda nwt kisitli

klavyeci

klavyeci

Üye
S5 Müzik çalarda sorunlar vardı düzeltildi mi ?

isoson01

isoson01

Üye
    Konu Sahibi
S5 Müzik çalarda sorunlar vardı düzeltildi mi ?
evet düzeltildi dostum..
ve hocam su istek uygulamalari ayrica versen iyi olur romun mb dusursek az cokda nwt kisitli
ok uygulamaları çıkaracam.arkadaşlar.
hocam romu kuramadim ben telefona kuruyorum ama telefon acilmiyor yardimci olurmusun
açılması lazım.sen wipe cache leri sıfırlıyormusun.rom kurmadan önce.herhangi bir hata yada kurulamama hatası olmaması lazım.kurulumda yada herhangi bir sorunla karşılaşan arkadaşlar sorunlarını yazarlarsa iyi olur.ben romu kendi tlfonumda test ediyorum.bende sıkıntı yok.sizdede olmaması lazım..

Anil-D

Anil-D

Üye
hocam ozelmod bende paneldr yok neden

Anil-D

Anil-D

Üye
bi dk hocam tele gecim atacam

Anil-D

Anil-D

Üye

buyur

nebulafire

Üye
özel mode çalışıyor mu? ve ayarlar da sekme geçişleri mevcut mu? stock s5 de olduğu gibi. revosoft rom özcanrom ve Hassan rom da bunlar yoktu. bunlar varsa denicem. ayrıca seçmeli olması güzel mesela bazen s5 bazen s4 klavye kullaniyorum ben. ve diğer seçmeli Modlar da iyi.

nebulafire

Üye

S5 görünüm / S5 apps / Programlar Modu / Aroma Mod / yüzdeli batarya göstergesi/ Tamamiyle Telefonunuz S5 görünümlü stabil hızlı çalışan rom haline gelir.
test edildi.bizzat kendi telefonumda test ettim.herhangi bir problemi yoktur.Kendi yapmış olduğum Romdur.S5 Custom romun orjinal Kodlamalarında değişiklik yapılarak inşaa edildi.bataryası ise 2 gün gitmektedir.

NOT: Arkadaşlar piyasada S5 görünümlü rom yapan arkadaş sayısı artmakta.özellikle şunu söylemek istiyorum.kimse yanlış anlamasın.bazı arkadaşlar isim vermiyorum ozcan rom a benzediğini söylüyorlar.kesinlikle ozcan rom la hiçbir alakası yoktur.Dediğim gibi S5 custom rom dosyalarında değişiklik yapılarak inşaa edildi.kimse emeğimi çaldı demesin.benden şüpelenen kişiler ozcan rom veya herhangi bir rom ile birebir aynı olan bir kodlama yada bir dosya bulup o şekilde insanları uyarsın.bu konuda admin kardeşimden ricam.yapmış olduğum romda başkasının kullandığı kodlama yada dosyaya raslarsa benim tüm konularımı silsin.rica ediyorum.saygılar..

S5 S4 MOD:

Boot Animation --- (S5/S4/ Google Boot) (Boot ekranını istediğiniz şekilde değiştirin)

Calendar --- (S5/S4 calendar seçimi)

Call Button --- (Enable/Disable seçimi)

Camera --- S5/S4 --(S5 ve S4 kamera seçimi)

Email --- (S5/S4 Email seçimi)

Keyboard --- (S5/S4) (S5 ve S4 klavye seçimi)

Launcher --- (S5 Launcher S5 5x4 5x5 icon Launcher) (menu iconlarının büyüklük derecesi (5x5 5x4 (5x5 S5 orjinal
iconudur.)

Logs --- (Enable/Disable seçimi)

MenuKey --- (S5 MenuKey - S5 Stock MenuKey) (S5 Stock Menukey S4 ün orjinal Menukeyidir.)

Music Player --- (S5/S4 (S5 ve S4 Müzik çalar seçimi)

SMemo --- (S5/S4) (smemo seçimi)

Sound Volume Level --- (High - Medium - Normal seçimi) (Bu seçenek telefonunuzun ses ayarlarında değişiklik yapmanızı sağlar.telefon sesi kısık ise Medium menu kullanmanızı öneririm.)

Task Manager --- (S5 TaskManager S5 Stock TaskManager) (S5 Task Manager S5 in orjinal görev yöneticisidir. S5 Stock Task Manager S4 ün orjinal görev yöneticisidir.)

PROGRAM MOD:

Adobe Flash Player --- (isteğe bağlı)

Google Chrome --- (isteğe bağlı)

Facebook --- (isteğe bağlı)

GeoLookout --- (isteğe bağlı)

Google Camera --- (isteğe bağlı)

Google Earth --- (isteğe bağlı)

Hotmail --- (isteğe bağlı)

Line Messenger --- (isteğe bağlı)

Mobile Print ---
(isteğe bağlı)

S Translator --- (isteğe bağlı)

Samsung Gear Manager ---
(isteğe bağlı)

Samsung Billing --- (isteğe bağlı)

SHealth --- (isteğe bağlı)

Smart Remote --- (isteğe bağlı)

SStudio FHD K --- (isteğe bağlı)

Video Editor ---
(isteğe bağlı)

Whatsapp --- (isteğe bağlı)

Xplore Browser --- (isteğe bağlı)

Youtube TubeMate ---
(isteğe bağlı)

Aroma Mod için Ahmad Amarullah kardeşime sonsuz teşekkürlerimi arz ederim.Ellerine sağlık kardeşim.
ayrıca omega kerneli yapan kardeşimede sonsuz teşekkürlerimi arz ederim.

Not: kernel dosyası omega rom sahibinindir.Aroma mod ise Ahmad Amarullah kardeşimindir.

indirme Linki:
V.3.0

Romu TWRP Recovery modu ile yükleyin.

TWRP Recovery odin ile kurulacakdır.

Not:

Android 4.2 sürümünden sonra çıkan sürümlerde (4.3 ve 4.4) knox bootloader gelmiştir.bu sürümlere stok romla geçtiyseniz cihazınıza knox sayacı gelecektir. Custom rom recovery root işlemlerde knox sayacınız 1 olacaktır.Yani cihazınız garanti dışı kalacaktır.4.2 sürümünden custom romlarla bootloader yüklemeden 4.3 veya 4.4 sürümüne geçtiyseniz! cihazınıza knox sayacı gelmeyecektir. Lütfen bunu dikkate alarak işlem yapınız.
Bu romda oluşabilecek tüm sorunlardan romu yükleyen sorumludur.sorumluluk bana ait değildir.Bilginize arkadaşlar.beğeniniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
cvp verirseniz denicem romu

Metin137

Metin137

Üye
Ya bu s5 sevgisi nedir ya herkes s5 modlu rom yapıyo ya direk stock yapın yada farklı şeyler deneyin

• Beğen
Tepkiler: klavyeci

danismaz61

Üye
yesilcinde sawgent de gerekli açıklamayı yapmış, düpedüz emek hırsızlığı ozcanrom haricinden 3-5 apk ekle bi build.prop çak framework komple aynı zaten :kotu:
Aynen öyle bunun normal hırsızlıktan hiç bir farkı yok adam kaç gün kaç hafta uğraşıyor emek veriyor adam burada bir iki değişiklik yapıp rom yaptım diye millete sunuyor gerçekten çok yazık

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Bu durumu açıklarmısınız @isoson01

FastAsHeLL

FastAsHeLL

Üye
Farkındaysanız xda da bu konu yok. Neden? Çünkü aynı şekilde Özcan hocanın çalışmasını editleyip benzer şekilde başka Türk/yabancı emek hırsızları da oldu.

Yeşilcinde ismailrom konusuna bakarsaniz Özcan hocanin aciklamasini gorursunuz, konu kilitlenmiş zaten.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Farkındaysanız xda da bu konu yok. Neden? Çünkü aynı şekilde Özcan hocanın çalışmasını editleyip benzer şekilde başka Türk/yabancı emek hırsızları da oldu.

Yeşilcinde ismailrom konusuna bakarsaniz Özcan hocanin aciklamasini gorursunuz, konu kilitlenmiş zaten.
Arkadaşım bizi burası ilgilendirir olabilir her yerin kuralları mevcut ama emeğe saygı tekdir. Savunmasını özelden yapana kadar konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt