boş adam olmam için ,senin gibi birilerinin arkasından konuşmam gerekir.Birileri arkamdan konuşuyorsa ve ben bunu sonradan görüyorsam,tabiki gördüğümde yazacağım.maxicepte takılmıyorum.yeni gördüm yorumunuzu çünkü.
Şu tartışmayı kesin yoksa şikayet edeceğim.
Database I/O nasıl hızlandırılabilir?
xda'dan mı bulacağım bu script'leri
I/O Scheduler ile arttırılabilir.
Ayrıca Thunderbolt ve rMPEngine scriptleri ile de arttırılabilir.


xda'dan mı bulacağım bu script'leri
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
Çok uzun gözüküyor üşenirim ben bunu yapmaya
Aynen.Doğru konudasın.
Birde şuan database I/O şuan 456 gözüküyor antutu testine göre daha da artar mı?Binlerce bant sürümü var nereden bilebilirim.Samfirmware diye bir site var ordan bakabilirsin.
Yahu neresin uzun yüklemek için şunu cwm dan flashlayacaksın bu kadarÇok uzun gözüküyor üşenirim ben bunu yapmayaBirde şuan database I/O şuan 456 gözüküyor antutu testine göre daha da artar mı?

Orada
bu yazıları görünce uzun sandım
- Copy the CWM zip and all the addons you need to your sdcard (internal or external, as long as CWM can access it).
- Install using CWM all the CWM zips without needing a reboot in between
- Wait for bootup
- Open up
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızand launch /etc/bolt_scripts/remount[device] (e.g. remounti9000) as Root (The skull icon) and as Boot (The wheel icon).- Open up
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızand launch /etc/bolt_scripts/sqlite_optimize as Root (The skull icon). This script can be used arbitrarily at anytime that you want. Don't load it as boot or copy it to init.d though, it'll significantly slow down your boot up as the script is a very long running script.- Open up
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızand launch /etc/bolt_scripts/s70darky_zipalign as Root (The skull icon). This script can be used arbitrarily at anytime that you want. You can copy it to init.d and setting its permission to rwx-rwx-rwx. I moved it to bolt_scripts so that first boot for some people won't be slowed down.- Open up
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızand launch /etc/bolt_scripts/CFS/S98CFS as Root (The skull icon) and as Boot (The wheel icon)..- Open up
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızand launch /etc/bolt_scripts/S98TCPbuffers as Root (The skull icon) and as Boot (The wheel icon)..- ????
- PROFIT
O zaman tamam hemen yüklerimOrada bu yazıları görünce uzun sandım
O zaman tamam hemen yüklerim

Modlar her telefona uyumlumudur? S3 mini bölümünde hiç mod yok.Adrenaline engine ve lazeroid kurmak istiyorum.S3 veya Wonder bölümündeki bir modu kursam sıkıntı olur mu? 3d performansını arttırmak için ne tavsiye edersiniz?
Thunderbolt ile çakışmayacak tweak lazımyardımcı olurmusun Ali

Evet başlıkta anlattığım gibi.Odin'den ve telefondan rom yüklemek haricinde* elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
Sorun İstediğinizi
(*Rom yüklemek haricinde dedim çünkü her telefonda rom yükleme farklı olabiliyor.Benim bu konuda yardımcı olmam kör yardımdan başka birşey olmaz.)

Romunun adı ne?
arkadaşım telefonumda yüklü olan custom romun yeni sürümü çıkmış.maalesef telefondan güncelleme özelliği yok romun.cwm den direk yüklesem romu sıfırdan yükleyip herşeyi siler mi ?.yoksa önceki sürümün üstüne mi günceller ? bunu merak ediyorum...![]()
Romunun adı ne?
bazı romlar yeni sürümü geçilmeden önce ful wipe ister.bazıları ise sadece cache wipe ister.Bazıları ise hiçbirşey.
Romunu güncellerken ne yapacağını romu indirdiğin xda sayfasında yazar.
