Modern Combat:Sandstorm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vedat52

Üye
yok kardeşim pes2011 bilgisayarda duracak ve işe yaramaz programı cepten indir. daha sonra değiştirme programını "spoof yapma programı"
indir, aç ve original app yazan yere pes2011 oyunun konumunu göster ve container app yazan yere de cepten indirdiğin işe yaramaz program veya oyunun konumunu göster. artık sevmediğin neyse
bunları yaptıktan sonrada spoof original to container tuşuna bas.
her oyuna, her container uyumlu olmayabilir bunun içinde diğer containerleride denemeyi ihmal etmeyin..

iyi oyunlar...

flight187

Üye
anladım kardeşim.Peki benim telefonun sürümü s8530vfgka2 ben spoof yapmam icin önce fw falan mı attmam lazım bada1.2 yazıyor?

vedat52

Üye
firmware yüklemeye kesinlike bulaşma derim. içinden çıkamazsınız daha sonra yoksa.
benim telefonda 1.0 ama pes2011 oynayabiliyorum. demem o ki her 1.2 yazan aslında doğru değildir. (çoğunun doğru olma olasılığı yüksek tabi)
hatta 1.2 sürümü taşıyan splinter cell'i de yükledim ve gaeyetde düzgün çalışıyor.
her oynamak istediğin oyuna ayrı bir container mevcuttur. hangi oyuna hangi container yükleneceği ise çoğu zaman oyunu indirirken belirtilir.
mutlaka yazıyordur:oke:

flight187

Üye
ya ama ben spoof yaptım değistir falan applist ile pes2011 iconuda cıktı telefonda basıyorum acılmıyor.oda firmware'den dolayı galiba?

vedat52

Üye
neyle değiştirdin "spoofladın" peki?
pes2011 için uygun container toozla olarak gösteriliyor. sen bununla denedin mi?

spoofer
bunu indir bununla dene bide.

daha öncede belirtttiğim gibi birinci hedefi pes2011 olarak ayarla ikinci hedefide telefondaki dosya olarak ayarla(yani ikinciyi toozla olarak ayarla)
sonra spoofla ve bekle.. işlem tamamlandığında dilini ingilizce yap ve geri türkçe yap.. test et calışacak mı.
senin pes2011'de container ne olarak verilmiş? toozla mı?
sen badapps.ru dan indir o oyunu bakalım calışacak mı.. ama hangi container verilmişse onunla spoof et

eğer telefonun hiç bir oyunu yükleyemiyorsa fw olabilir belki
ama bi kaç oyunu yükleyemediyse sanmam

spooflamadan şu alttaki talimatlarıda uygulayın
http://www.maxicep.com/bada-os-gene...landi-resimli-anlatim-bada-takimi-494676.html

flight187

Üye
yok ya toozla ile değistirdim yine olmadı aynı şey :ağlarım:

vedat52

Üye
ben pes2011 yüklerken bu kadar uğraşmamıştım. sen ban yemiş fragerle bi şekilde iletişime gecmeye bak. onun bilgisi daha fazladır benden
ben illaki kurmak istediğim oyunlarda en az 10 ayrı container deniyorum hepsinide rastgele cepten indiriyorum. genelde yenilerden ve az boyut kaplayanları tercih ediyorum.
ve bitanesi şansa denk geliyor. sende istersen çabuk pes etme her gün bi kaç tane containerle dene bende öyle yapıyorum. ve şimdi cepte 40tan fazla çok sevdiğim oyun var ve çok mutluyum. :)

örnek veriyim istersen: Uno oyununu ben çok seviyorum ama bitürlü doğru düzgün kuramıyordum. oyun hep yarıda kapalıyordu. nerden baksan 20 küsür tane ayrı container denedim ama nafile.
hatta kendi containeride dahil, olmadı. çıldırmak üzereydim her gün ayrı container ayrı container derken bu arada aradan 30gün falan geçiyor ama ben usanmadan başka containerle denemeye devam ediyorum. aradan o kadar gün geçti umut yavaş yavaş tükenmeye başlıyordu. ama nolduysa bi container daha denedim ve birden çalışmaya başladı. nasıl sevindim bi bilsen:aha:

demem o ki sende usanma. bakarsın birinden biri çalışır
nasıl her kan, her insana uyum sağlamaz. buda onun gibi bişey
bakarsın aranan kan bulunur:ehe

caglet

caglet

Üye
Sen eklemişsin sanırım forumda vardı

• Beğen
Tepkiler: vedat52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt