Multipalyer girebilen warmı bu betada çok sıkıntı war ben tam sürüm çıkana kadar ilerlemeyi düşünmüyorum tam zevk vermiyor birde bu chainfire 3d yi deneyen warmı grafiklerde nwidia kullanan..
Anlamayacak ne var Gameloft ihtarname çekiyor onlarda siliyor.Sonuçta piyasaya çıkmamış bir oyun sızdırıldı ne kadar ekonomik kayıp Gameloft için tahmin edebiliyor musun ?
Anlamayacak ne var Gameloft ihtarname çekiyor onlarda siliyor.Sonuçta piyasaya çıkmamış bir oyun sızdırıldı ne kadar ekonomik kayıp Gameloft için tahmin edebiliyor musun ?
10 dk olayı tarayıcının eski sürümlülüğüne bağlı bi olay. Birde hatalarından kaynaklı tabikide.
Abi turbobit kullanıyorum , çünkü öncelerdede bunu kullanıyordum. dosya silme olayı nerdeyse hiç olmadı bende. Yada upload sorunu felan. Ama hotfile'da media fireda uploaded de diğerlerinde illa bi dosyam siliniyor , uploadda sorun oluyor illa bişey oluyor. En sağlamı benim için şuan turbobit.
- - - Eklendi - - -
2 ve 5. partlar düzeltildi İnşallah bidaha silinmez
En güzel torrent olarak indirmek birader, yüzlerce açılan pencere, reklam, sayaç bekleme derdi yok, şuanda indiriyorum, isteyene, bilmeyene link verebilirim, tarif edebilirim...
En güzel torrent olarak indirmek birader, yüzlerce açılan pencere, reklam, sayaç bekleme derdi yok, şuanda indiriyorum, isteyene, bilmeyene link verebilirim, tarif edebilirim...
valla ben şu an misson 10 dayım ufak tefek takılma kasma filan oldu ama sorun değil oyundan çok memnun um bana göre gayet iyi daha orjinali çıkmadan bitireceğiz galiba