Konu hala güncel miyditeşekkür
bir ara yükliim tekrardan toplanalım 
Hocam linki bana da atarmısın bi zahmet ?Ttorrent pro iyidir linki de pm den atayım istersen
Millet ben burada konu açmak veya gördüm yapmak için resim yüklemeyi bilmiyorum resim urls'si gibi birşey diyor.Biri anlatabilir mi acaba?harbiden modern combat 4 online wifiye bağlamadan 3g ile oynanıyor :-) :-) :-)herkes kullandığı silahın resmini çekip atabilir mi
google play den son sürümünü indir...Konuya uygun değil kusura bakmayın ama ben bu oyunu birçok yerden indirdim gerekenleri yaptım oyunu açıyo başta bi tanıtım videosu geliyodu o bittikten sonra ekran kapkaranlık oluyo sadece oyunun müziği çalıyodu denenen,çalışan ve som sürüm bi link bulup atabilecek varmı ?
Tapatalk uygulaması kullan veya hizliresim sitesini kullan.Millet ben burada konu açmak veya gördüm yapmak için resim yüklemeyi bilmiyorum resim urls'si gibi birşey diyor.Biri anlatabilir mi acaba?
Malesef cihazım rootsuzgoogle play den son sürümünü indir...
freestore. ile ücretsiz indirebilirsiniz
Freestore root gerektirmez.Malesef cihazım rootsuz
Burdaki yoruma bakılırsa galiba oynanabiliyor.harbiden modern combat 4 online wifiye bağlamadan 3g ile oynanıyor :-) :-) :-)herkes kullandığı silahın resmini çekip atabilir mi
3g ile online oynaniyormu hic denemedim eğer öyle ise hemen yukliyeyim
Ben pek anlamam ama muhtemelen intelle ilgilidir veya gpu ile ilgili olabilir.Zenfone 5 te modern combat 5 açılmıyor bende mı sıkıntı yoksa tel demi
Ben pek anlamam ama muhtemelen intelle ilgilidir veya gpu ile ilgili olabilir.
Olabilir çünkü benim telefonuma bir güncellemeden önce hafif kasıyordu guncel sürümü yükledikten sonra düzeldi.Tsk ler peki güncelleme gelmiş onu yapsam açılırmı