Modern Combat 4 Maxicep Online Davetlisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

tgrl kaplan

tgrl kaplan

Üye
teşekkür

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
bikac soru soracam...
..
klavye ve maus ile oynayan varmı..? tabletim var da nasıl olur acaba....
..
bide online de bazı insanlar anormal derecede hızlı koşuyor..? ben atletizm almama rağmen benden hızlı ve ölümsüz gibi... hile mı var acaba.!

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
harbiden modern combat 4 online wifiye bağlamadan 3g ile oynanıyor :-) :-) :-)herkes kullandığı silahın resmini çekip atabilir mi

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
harbiden modern combat 4 online wifiye bağlamadan 3g ile oynanıyor :-) :-) :-)herkes kullandığı silahın resmini çekip atabilir mi
Millet ben burada konu açmak veya gördüm yapmak için resim yüklemeyi bilmiyorum resim urls'si gibi birşey diyor.Biri anlatabilir mi acaba?

Nihatr05

Nihatr05

Üye
Konuya uygun değil kusura bakmayın ama ben bu oyunu birçok yerden indirdim gerekenleri yaptım oyunu açıyo başta bi tanıtım videosu geliyodu o bittikten sonra ekran kapkaranlık oluyo sadece oyunun müziği çalıyodu denenen,çalışan ve som sürüm bi link bulup atabilecek varmı ?

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
Konuya uygun değil kusura bakmayın ama ben bu oyunu birçok yerden indirdim gerekenleri yaptım oyunu açıyo başta bi tanıtım videosu geliyodu o bittikten sonra ekran kapkaranlık oluyo sadece oyunun müziği çalıyodu denenen,çalışan ve som sürüm bi link bulup atabilecek varmı ?
google play den son sürümünü indir...
freestore. ile ücretsiz indirebilirsiniz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Millet ben burada konu açmak veya gördüm yapmak için resim yüklemeyi bilmiyorum resim urls'si gibi birşey diyor.Biri anlatabilir mi acaba?
Tapatalk uygulaması kullan veya hizliresim sitesini kullan.

DJ_KAFADAR

DJ_KAFADAR

Üye
root gerektiğini kim söyledi ki

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Nihatr05

Nihatr05

Üye
Ben forumlar da öyle görmüştüm rica etsem link atabilirmisiniz ?

Nucleus

Üye
3g ile online oynaniyormu hic denemedim eğer öyle ise hemen yukliyeyim

Nucleus

Üye
Yanıtın için çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

samnylu

Üye
Zenfone 5 te modern combat 5 açılmıyor bende mı sıkıntı yoksa tel demi

teknolojibaronu