Modern Combat 4 - Alien Quarantine - Çıktı ! - Önizlemeli - Mobil - Oyun - Arşivi - 2013

Sponsorlu Bağlantılar

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
Rıca ederim eyvallah
Teşekkürler.
Arkadaşlar Modern Combat 4 oyununda hata mı var acaba bölümün birinde uzay aracı var onu vurmamız lazım ama olmuyor yukarı aşağı tuşu var ama sağ sol yok bu yüzden vurulmuyor nasıl oluyor bileniniz var mı acaba ?

Bunlar da ssler

eyvallah.

aliverdi2

Üye
5800 yarısında klavye çıkıyor :/ tam ekran tam dokummatik olmuyor ama n8 de oluyor

Arkadaşım uygulama ayarlarından suit ayarlarına gir orda 2. Sıradakini kapalı yap sonra tam ekran olsun oyna

CYBERstix

CYBERstix

Üye
Rica ederim takipte kal :oke:

Eyvallah sen takipte kal devami zaten gelicek :) gameloft sitesine anlik bakim yapmiyor bende tam net olarak bilmiyorum ama sitesinde yok

Devamı gelecek ama tarih belli mi veya onümüzdeki günlerde hangi oyunların çıkması bekleniyor?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Gt racing 2- iron man 3 - gangstar tycoon var daha :)
gangstar tycoon ne zaman çıkar bilgin varmı :)

Preloader

Preloader

Üye
çok :tşk: böyle bir konu gerekliydi s60v5 bölümüne.Klavyene Sağlık ;)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
modern combat 4 oyunu hatalı antartica bölümündeki uzay mekiği vurulamıyor.

kaplonbaa

Üye
Çok güzel konu teşekkürler.

vengeful12

Üye
temple run merakla ve sabirsizlikla bekliyorum cok gzl bir konu olmus eline saglik

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Yapabiliceğim birşey yok. Belki sen yanlış yapıyorsundur.[/QUOTE]
Hayır bak sen oyna istersen oyunun antartica bölümünün snlarnda uzay mekıgı var onu vurucaz ama saga sola gdn ok yok ama asa yukarı gdn var

cakabey52

cakabey52

Üye
teşekkürler

Genzo *

Genzo *

Üye
    Konu Sahibi
temple run merakla ve sabirsizlikla bekliyorum cok gzl bir konu olmus eline saglik
Ben teşekkür ederim oyun çıktığı zaman burada paylaşılacaktır.
Yapabiliceğim birşey yok. Belki sen yanlış yapıyorsundur.
Hayır bak sen oyna istersen oyunun antartica bölümünün snlarnda uzay mekıgı var onu vurucaz ama saga sola gdn ok yok ama asa yukarı gdn var[/QUOTE]
Anladım. Dediğini en kısa sürede o bölüme gelmeye çalışacağım.
Eyvallah.

Sessız

Sessız

Üye
Teşekkürler galiba gt racing 2 çıktı

Üst Alt