Modern Combat 3 [Offline Oynama] [Wi-Fi Sorunu Kalktı] [%100 Çalşıyor]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet arkadaşlar oyun daha önce çıkmıstı ama wi-fi si olmayanlar malesef oynayamıyordu sadec multiplayer oluyordu.Titanium Backup programı sayesinde bazı dosyaları editleyerek bu sorunu ortadan kaldırdık.
Yapmanız Gerekenler :
1-İlk Önce Titanium Backup Programını Yüklüyoruz.
2-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3-Rar'dan Çıkan 3 Dosyayı (/SDCard/TitaniumBackup/) Buraya Kopyalıyoruz.
4-Programı Açıyoruz ve MC 3 1.0.0 ı buluyoruz.
5-Geri Yükle seçeneği ile Veri + Uygulama yı geri yüklüyoruz.
özelden cevap verecektim ama mesaj kutun doluymuş galiba hata aldım buradan cevap vereyim ; Ben tablet kullanıyorum öncelikle. apk dosyasını kurdum data dosyalarını indirip android data klasörüne attım bunları yap sonra titanium backup programını kur buradaki back up dosyalarını indir konuda yazan yere at. titanium back up programını aç yedekleme geri yükleme var yukarıda ona tıkla. oyunu bul 1 yedek yazar geri yükle ye tıkla uygulama + veri ye tıkla artık çalışması lazım. yedek yok yazıyorsa apk den dolayı uygun apk bulman lazım. bulamazsan ben tablet için bulduğum apk yi atarım onu bi denersin sonucu yaz tekrar yardımcı olmaya çalışırım
kök hatası rotunu kök dizini titanium ta ama bunu kolay bı yonu var oda unlock root programı ben daha vazla bigi almanız icin size tek diyecegim bu google aramada unlockroot nasil yapilir diye ayzip bula bilirsiniz
egerki bana ulaşmak istiyorsanız facebook.com/kasimdamar ama lutfen sorunuzu mesaj olarak gondern