Modern Combat 3: Fallen Nation

Sponsorlu Bağlantılar

fatih_347

Kapalı Hesap
1 oyun için kaç tane dosya koymuşsunuz. oyunun dosya boyutu bile belli değil. aynı oyun iphone da 1,05 gb ve tek dosya. varın kalitesini siz düşünün. yol yakınken bir iphone yada ipad de siz alın en güzel şeylerin hazından yoksun kalmayın.4ever iphone....
kardesim senin o iphone dedigin telefon 1500 liranın altında degil ben 575 liraya aldıgım telefonla bu oyun dahil bütün oyunları bitirdim...ayrıca burası iphone bölümü degil

PriZm

PriZm

Üye
1 oyun için kaç tane dosya koymuşsunuz. oyunun dosya boyutu bile belli değil. aynı oyun iphone da 1,05 gb ve tek dosya. varın kalitesini siz düşünün. yol yakınken bir iphone yada ipad de siz alın en güzel şeylerin hazından yoksun kalmayın.4ever iphone....

klasik İphone fanatigi...

burasi senin yerin degil.

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
Türe

Türe

Üye

burası android bölümü ! şimdi yuvana dön :megafon:

• Beğen
Tepkiler: fatih_347

xpity

Üye
Fena oyunmuş, hem grafik hemde, kişilik motoru yani insanların ölüm anları gerçeğe yakın lanse edilmiş. Git gide konsol kalitesine geliyor oyunlar.

emredel1905

emredel1905

Üye
wifi ile çalışıyor oyun sadece rootsuz telefonda wifi sız çalıştırma yöntemi yokmu acil lütfennn

Tru3Turk

Üye
arkadaşlar rootsuz telde wifisiz çalışmıyormu? ayrıca bende sürekli hiçbir yükleme yada dosya silme işlemi yapmadığım halde sürekli farklı değerlerde boş alan istiyor sorun ne olabilir

nemesis___

Üye
dostum indirme linkinde neden kullanıcı adı ve şifresi istiyor nasıl indiricez

Homefront

Homefront

Üye
adreno,tegra2,mali,PowerVR galaxy ace için hangisini seçmeliyim.

alonsof1

alonsof1

Üye

İdeos x5' te bu yöntemle wi-fi sorununu çözerek çalıştırdım.Gayet başarılı grafiklere sahip oyun.Şiddetle tavsiye edilir...

----------Eklendi @ 13:29:43 ---------- Yazıldı @ 13:22:46 ----------

adreno,tegra2,mali,PowerVR galaxy ace için hangisini seçmeliyim.

kardeşim Adreno olanı indireceksin. ACE gpu su Adreno200 dür.

nemesis___

Üye
Beylerd sd dosyasini indiremiyorum bir yardımcı olsanız filesonic kullanıcı adi ve şifre istiyor

Homefront

Homefront

Üye
saol

• Beğen
Tepkiler: turkishpower_

nemesis___

Üye
Neden kimse beni takmıyor :-D

emrecntyrn

Üye
t20 deneyen varmı ?:nono:

alonsof1

alonsof1

Üye
Arkadaşlar filesonic ve uploaded.to siteleri paylaşımı durdurmuştur.buna göre upload yapmanızı önermekteyim, bilginize...

Homefront

Homefront

Üye
arkadaşlar android 2.3.3 de çalışrmı bu oyun

• Beğen
Tepkiler: turkishpower_
legolas29

legolas29

Üye
yaw 750 mb kaç saat sürer wi-fi den çüş el insaf yahu :D

[alikan]

[alikan]

Üye
Ty paylaşım fakat upload linki ölmüş paylaşımları daha geçerli sitelerden upload ederek yaparsak yardımınız daha faydalı olur. Apk dosyasını indirdim telefona kurdum yarım saattir telefondan indirmeyi bekliyorum 400mb indi daha :s

muratvemine

muratvemine

Üye
Teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt