Modern Combat 3: Fallen Nation

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
arkadaşlar ben yükledim paylaşan arkadaşıma teşekkür ederim i9003 de gayet güzel çelışıyor boyut 1.390gb yüksek çözünürlüklü bir oyun yani dirk hafıza kartına 16gb attı bende :aha:

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Neden bu oyuna girerken wifi açık olmak zorunda?

malik_44

malik_44

Üye
Eline Sağlık

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Söylediğini biliyorum dostum ama bu oyunda her ikisinide devredışı bıraktıığında hafıza kartı boş olsa dahi yer açın uyarısı veriyo
Dosyaları yükledim internetsiz dediğin hatayı verdiğini gördüm.
Sanırım sadece bu oyunda böyle bişey var?
Hiç güzel değil. Dışarda oynayamayacak mıyız :)

nitterun6606

Üye
arkadaşlar bende WİFİ yok HTC Deire HD cihazım carrier Network ten indirmeye çalışıyorum 4MB kaldı ama her açtıımda 4 MB kaldı diyo indirmio , napabilirim ?

doktorum21

Üye
wifi üzerinden oynama olmadı valla bari real soccer 2012 öyle olmasın

forza5454

forza5454

Üye
sgs2'de bizzat denedim, çalışıyor ,paylaşım için teşekkürler çok süper oyun tavsiye ederm ;)

traffics

traffics

Üye
OHAA !! :aha: Çok sağollllllllllllllllllll!!!!:yuru Xperia Play sorun yokkk1!!!1 multiplayer müthiş . Battlefield 3 ve Mw3 karışımı gibi oyun. Silahlar MW3 ten , oyun bf3 :D

watasi

Üye
dell streak 5 da acmadi,telin ozelliklerine uygun degil dedi:(

talha00

Üye
Xperia Neo V - Sorunsuz Denemiştir. Çalışıyor Online Oynandı.

devilmy

devilmy

Üye
9003 sl ile sorunsuz çalışmaktadır 10 numara oyun yapmışlar

h_emre_s

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V - Sorunsuz Denemiştir. Çalışıyor Online Oynandı.
benim tlf neo v zaten test ettim çalıştı sende çalışçak tabiki :D
muhteşem tlf şuanda açamadığı oyun yok iyi secim yapmısın tlf da

margatem2

Üye
yaw bu wifi olayı nedir arkadaşlar illa evdemi oynayacagız wirelessla yada illa paketmi alacağız.
oyun on numara ama bizmi oyunu oynuyoruz oyun mu bizle oynuyor belli değil :) yokmu çaresi arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
Rich4arD

Rich4arD

Üye
yaw bu wifi olayı nedir arkadaşlar illa evdemi oynayacagız wirelessla yada illa paketmi alacağız.
oyun on numara ama bizmi oyunu oynuyoruz oyun mu bizle oynuyor belli değil :) yokmu çaresi arkadaşlar.
Yok sanırım :) Sadece bu oyun öyle benim bildiğim kadarı ile. Belki çıkacak olan güncellemelerle düzeltirler bu sorunu.
Şimdilik bir çözüm yok.

rude83

Üye

Ben dışarıda da oynuyorum , evden wifi ile lisans kontrolü yaptırıyorum sonra wifi kapatıyorum alta atıyorum ohh mis :))

margatem2

Üye
neyse sağlık olsun artık guncelleme beklicez.

asdwa1111

Üye
sd dosyasında sorun var.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
i9003 de sorunsuz calisiyor..

serkanet

Üye
xperia arc için hangi sd datayı indirmeliyim yardım lütfen ????

Takipçi Satın Al

Üst Alt