Modern Combat 3: Fallen Nation

Sponsorlu Bağlantılar

h_emre_s

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
Modern Combat 3: Fallen Nation
Android Market artık üçüncü bölümü Modern Combat 3 kullanılabilir. Oyun 4x4 veya helikopter çeşitli aşamaları ile 13 misyonlarına hareketin kalbine götürür ve 7'nin üzerinde altı farklı haritalarda 12 oyuncuya kadar parçalar için multiplayer modları sunar olacaktır.

Galaxy s2 de denendi calışıyor.
wi-fi ile sd doslarını kendi indiriyor 750mb

s.e xperia neo v denenmiştir çalışıyor
apk
indirme linki çalışmadığı için buradan devam edin
http://www.maxicep.com/android-oyun/modern-combat-3-apk-623743.html

SD
fatih_347 arkadaşım eklemiştir...

• Beğen
Tepkiler: turkishpower_, serif55 ve malik_44

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler..

muscler

muscler

Üye
teşekkürler deneyip görüşümü bildiricem

h_emre_s

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
sgs2 kesinlikle çalışır

canaytekin

canaytekin

Üye
ellerine saglık

oqlahoma

Üye
ideos x5 im servisten gelince denerim

musti09500

musti09500

Üye
Galaxy s2 de denendi calişyo arkadaşlar super oyun multi falan herşey tamam indirin yukleyin

canaytekin

canaytekin

Üye
oyunu yukledım actım bıraz oynadıktan sonra kapatıp actıgımda oyunda 1656 mb bos alan lazım dıye uyarı alıoyrum sd kartın ıcındede 4 gb bos alan var anlamadım ben bu ısı sizdede aynı sorun cıktımı acaba arkadaslar

eren2ok

eren2ok

Üye
Wifi açık olmalı dostum oyuna girerken

fatih_347

Kapalı Hesap
sd dosyaları sömürüN

canaytekin

canaytekin

Üye
wifi acıktı zaten ama her oyunu actıgımda mı wıfı acık olacak yoksa bı kerelık mı

eren2ok

eren2ok

Üye
Oyuna her girişinde wifi açık olmalı yoksa aynı hatayı alırsın

h_emre_s

h_emre_s

Üye
    Konu Sahibi
fatih_347 çok tsk ben fırsat bulamadım sen yapmısın konuya ekledim sd dosyasını

• Beğen
Tepkiler: fatih_347
Rich4arD

Rich4arD

Üye
Oyuna her girişinde wifi açık olmalı yoksa aynı hatayı alırsın
Bazı oyunlar aynen söylediğin gibi her seferinde dosya kontrolü yapıyor internet üzerinden. Oyuna girerken wifi ile mobil ağı devre dışı bırakıp girerseniz eğer dosya kontrolü yapmadan oyuna girecektir. (En azından diğer tüm oyunlarda öyle). Yoksa internet yokken mobil ağa bağlanır kontrol eder. Mobil ağı da devre dışı bırakınca sorun olmuyor diğer oyunlarda. Bunu bilmiyorum.

eren2ok

eren2ok

Üye

Bazı oyunlar aynen söylediğin gibi her seferinde dosya kontrolü yapıyor internet üzerinden. Oyuna girerken wifi ile mobil ağı devre dışı bırakıp girerseniz eğer dosya kontrolü yapmadan oyuna girecektir. (En azından diğer tüm oyunlarda öyle). Yoksa internet yokken mobil ağa bağlanır kontrol eder. Mobil ağı da devre dışı bırakınca sorun olmuyor diğer oyunlarda. Bunu bilmiyorum.

Söylediğini biliyorum dostum ama bu oyunda her ikisinide devredışı bıraktıığında hafıza kartı boş olsa dahi yer açın uyarısı veriyo

LO®D

LO®D

Üye
Yükledim oynadım gayet güzel bir oyun tavsiye ederim grafikleride çok yüksek bağımlılık yapacak türden bir oyun! Fps oyunlar içerisinde en iyisi diyebilirim çünkü oyun içinde,bölümlerde video giçişleri süper olmuş.

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
ben i9003 deniyorum sonucu yazıcam ok...

emrecntyrn

Üye
t20 de deneyen varmı

musti09500

musti09500

Üye
Telefon internette bağli olmali oyun oyle aciliyo wifi yada paket internet varsa telde oda olsa yetiyo oyunu calisdirmak icin

Takipçi Satın Al

Üst Alt