moderetör olmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
moderetör olmak istiyorum
merhaba sevgili maxicep üyeleri ben bu siteye yaklaşık 4-5 aydır üyeyim ama bu siteyi çok sevdim eğer internetim kesilmeseydi belikide daha büyük rütbelere sahip olabilirdim neyse bu siteyi çok sevdiğim için burada moderetör olmak istiyorum acaba bu mümkünmü forumda hep aktif olurum bu siteye zaten çoğu bilgileri kazandırıyorum moderetör olursam daha faydalı olacağımı düşnünüyorum hem gelecekte bilgisayar mühendisi olmak istediğim moderetörlük geleceğim için faydalı olabilir diye düşündüm.:bigstar:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
olamazsın diyemeyiz :)

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
tamam ama işte moderetör olmak istiyom

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben de olmak isterdim o kadar basit olsa:)
Ama herkese verilmez çok yararlı paylaşım yapacaksın(ki biz bu gruba giriebiliriz ,yararlı olsak da mod olamayabiliyoruz ki örnekleri çok)
Ya da tanıdık olcaksın;)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Buna yönetim karar veriyor ... Ama normal bır mod . Dan 10 kat daha fazla aktif olup paylaşım yapman siteye yararlı olman lazım ... Ayrıca daha yolun basındasin ... Ben böyle biliyorum eksiğim veya fazlam varsa uyarabilirsiniz ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sizce henüz çok erken değil mi mukoaslan ?

Henry

Henry

Üye
DiaBLoS™;1598185' Alıntı:
Sizce henüz çok erken değil mi mukoaslan ?
Ayrıca Konu Çok Saçma Değil mi mukoaslan ?

Bu Konuyu Bırakta Yönetim Karar Versin.

maxibrk

maxibrk

Üye
Ben de istiyorum ben de. Ama ben admin olmak istiyorm :ehe
Allahım yaa.. Konuya bak. koptum :kop:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hadi bakalım..

Kolay gelsin.. :)

Consul9

Consul9

Üye
kardeş moderatör nasıl olunur bilmek istiyorsan adminlere özelden atarak sorabilirsin,üstelik moderatörleri sen değil adminler belirler:oke:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Şimdi ben nasıl admin olmuştum bir hatırlayayım bakayım...:hmmm

Bundan bilmem kaç yıl önce ben 6600 diye bir telefon almıştım. program yüklerim diye internette birşeyler ararken bu site çıktı. girdim.. aaa ne güzel site. her şey var... üstelik yeni de kurulmuş bu site.. girdim üye oldum.. çok güzel şeyler indirdim.. telefonuma yükledim.. sonra baktım herkes birşeyler paylaşıyor.. bende birşeyler paylaşmaya başladım. sonra tema yapmaya başladım. Sonraa.. bir maxicep buluşması yapıldı.. İlk buluşma... :) Katıldım... aaa ne güzel insan bunlar.. benim yaşım onlardan büyük ama anlaştık.. sevdiler beni... Sonra bi gün dedilerki seni mod yapalım mı.. bende yapın dedim.. mod oldum.. (yaşasın ben mod oldum. aslında hep başbakan olmak istemişimdir ama neyse şimdilik bu da yeter:) ) Eh işte o gündür bu gündür ben burada modum.. sonra co admin oldum.. hatta bi ara root admin ben oldum.. ilerde yine root admin olabilirim belki.. gökten 3 elma düştü.. birisi mukoaslanın başına..

:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ahmet abi , gerçekten mükemmel bir özet , ve yaklaşım... :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ahmet abi çok güzel bir başarı hikayen varmış :)

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
ben ben belirlerim demedim bu konuyu tartışalım diye açtım

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi ben nasıl admin olmuştum bir hatırlayayım bakayım...:hmmm

Bundan bilmem kaç yıl önce ben 6600 diye bir telefon almıştım. program yüklerim diye internette birşeyler ararken bu site çıktı. girdim.. aaa ne güzel site. her şey var... üstelik yeni de kurulmuş bu site.. girdim üye oldum.. çok güzel şeyler indirdim.. telefonuma yükledim.. sonra baktım herkes birşeyler paylaşıyor.. bende birşeyler paylaşmaya başladım. sonra tema yapmaya başladım. Sonraa.. bir maxicep buluşması yapıldı.. İlk buluşma... :) Katıldım... aaa ne güzel insan bunlar.. benim yaşım onlardan büyük ama anlaştık.. sevdiler beni... Sonra bi gün dedilerki seni mod yapalım mı.. bende yapın dedim.. mod oldum.. (yaşasın ben mod oldum. aslında hep başbakan olmak istemişimdir ama neyse şimdilik bu da yeter:) ) Eh işte o gündür bu gündür ben burada modum.. sonra co admin oldum.. hatta bi ara root admin ben oldum.. ilerde yine root admin olabilirim belki.. gökten 3 elma düştü.. birisi mukoaslanın başına..

:)
nasıl yani 3 elmadan biri benim başımamı bu arda güzel hikaye:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaslar yöneticilik için yukarıda yazıldıgı gibi tanıdık olmak yada paylasım yapmak gerekmiyor illa ki.

Yönetici adaylarımızı, kisiliklerine göre ihtiyaç dahilinde seçiyoruz.
Genel anlamda, yönetme yetisine sahip olan üyeler, zaten zamanla diğer üyelerden farklı olarak ön plana çıkabilmekte gerek paylasımları gerek yardımlasmaları gerek sitede tanınmaları. Sitede de zaman içerisinde tanınınca ve ilgili bölümlerde de yönetici olsa daha iyi olur diyorsak, arkadaslara teklif ediyoruz ve mod olarak sisteme giren zamanla yönetimdeki dogru / yanlıslarına göre izliyoruz ve genel yönetici yapabiliyoruz eğer uygun buluyorsak

Odysseus

Odysseus

Üye
Türkiye'de yuzlerce forum sitesi var ve bircogu moderator basvurusu alıyor. Bu son derece basit bir olay. Bazen basvuru konularına bakıyorum, sanki ozel bir sirkette is basvurusu yapmıslar. Bu son derece basit ve yararsız. Bu sekilde secilen yoneticiden fayda gelmez.

Burada basvuru da kabul edilmiyor. Burada yapılması gereken tek sey karsılık beklemeden paylasmak. Ben actıgım hicbir konuyu, yazdıgım hicbir mesajı aman bir gun beni yonetici yapsınlar diye acmadım. Ama guven kazandım. Demek ki en onemlisi guven. Liderlik vasıflarınızı ortaya koymadan kesfedilemezsiniz.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Maxicep açılmamıştı daha ben yönetici olmuştum. Siteyi kapatsak 1 günlüğüne belki dönüşte yönetici olursun. :)

hakan.c

hakan.c

Üye
şimdi seni moderatör yaptılar diyelim,adam bakacak 100 mesajı var 20 konusu var(herneyse 200 konu olsun farketmez) bu nasıl modöratör olmuş diyecek.o kişide moderatör olmak isteyecek.bunun olmaması için senin en azından 3000 mesajın olması lazım bence.daha sonra sitenin kaliteside düşer 300-500 mesajlı birini mod. yapınca:nono::nono:

hakan.c

hakan.c

Üye
Pardon görmemişim sabahleyin değştiririm.şimdi çok uykum var.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt