moderetör olmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
neden bu moderetör admın sevdanız bilinmez sanal alemde ne işe yarar bu adı uzerınde sanal yanı gerçekte olmayan birşey

Pure Life

Pure Life

Üye
Senin yokluğun bizden daha çok farkedilityor .Senden değerli olamayız:)Ama en az senin kadar değerli olabiliriz ki bu bize yeter zaten Enes'in de dediği gibi amaç mod olmak değil biz böyle de paylaşım yapıyor ve mutlu oluyoruz
Öylesin anılcım daha eski ve daha değerlisiniz.Fark edilmemin tek sebebi mod olmam başka bir numaram yok.Ama sizin kaliteniz söz konusu:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Sevgili site sakinleri,

Tabikide bizlere yardım edecek aktiflik gösterecek moderatörler arıyoruz. Bunun için sadece bir bölüme değil, site geneline odaklanıp çok yararlı paylaşımlar yapmanız ve dolu dolu yorumlar yazmanız çok önemli. Zaten göreve alacağımız kişiyi yönetim yaptığı toplantıyla birlikte seçiyor. Yani siz bizi bulmadan biz sizi buluyoruz:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Öylesin anılcım daha eski ve daha değerlisiniz.Fark edilmemin tek sebebi mod olmam başka bir numaram yok.Ama sizin kaliteniz söz konusu:oke:

Burcu abla hakkını yiyorsun yaa .. ben mi eskiyim.. üyelik tarihim 6 ay bile değil ... :ehe moderatör olmadan önce de senin yorumlarına konularına falan bakardım ... tanınmış sevilmiş ve kaliteli bir üyesin :)

Master_Evil

Master_Evil

Üye
Sevgili site sakinleri,

Tabikide bizlere yardım edecek aktiflik gösterecek moderatörler arıyoruz. Bunun için sadece bir bölüme değil, site geneline odaklanıp çok yararlı paylaşımlar yapmanız ve dolu dolu yorumlar yazmanız çok önemli. Zaten göreve alacağımız kişiyi yönetim yaptığı toplantıyla birlikte seçiyor. Yani siz bizi bulmadan biz sizi buluyoruz:)
ben eskiden teknoloji haberleri eklerdim, moderatör olmak gibi bi isteğim yok ama neden haber yazamadığımı merak ediyorum

Pure Life

Pure Life

Üye
ben eskiden teknoloji haberleri eklerdim, moderatör olmak gibi bi isteğim yok ama neden haber yazamadığımı merak ediyorum
Çünkü haber kategorisinde kopyala yapıştır sistemi kullanılmıyor.Özgün haber yazmanız gerekli.Ama üyelerimiz genelde kopy paste yaptığı için sadece yöneticiler haber yazabiliyor.Ama diyorsanız ben özgün yazarım doğuşa haberinizi pm atabilirsiniz.:oke:

zibidi39

zibidi39

Üye
moderatormu olmak ıstıyosun bu hızla uzaya bıle cıkarsın hatta bı gun ıyı bı cocuk olursan şirinlerı bıle gorebılırsın

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
adın gibi konuşma

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
moderatormu olmak ıstıyosun bu hızla uzaya bıle cıkarsın hatta bı gun ıyı bı cocuk olursan şirinlerı bıle gorebılırsın
:D :D :D

önüne gelen herkes moderator olsun o zaman :D

:megafon:daha başçavuşun moderatörlük istiyosun :nono:

:@

Salihyet

Salihyet

Üye
birincisi belki haklısındır ama ben 5-4 aydır ya bi sitem alsoun yada bir sitede yönetici olayım istedim heralde bu bir heves değil umarım öyledir hem ben bebek değilim ne isteyip ne istemediğimi biliyorum 5-4 aydır üyeyim ama sadece1 ay kadar aktif oldum neden? intenetim kesildi bu yüzden bu kadar alçak bir rütbedeyim vede ben her konuya mesaj yazarak değil konu açarak yükselmek istedim ve sadece ibrahim arkadaşımızn eleştirisi biraz aşşalayıcı olmuş:megafon:
İftar buluşmasına gelirsen bu konuyu uzun uzun konuşuruz, isteklerini isteklerimizi konuşuruz ve bundan sonrasına bakarız ;) Fazla tartışılmaması gerekilen konular bunlar..

Arkadaşım yukarıda adminler durumu açıklamışlar zaten.Salihe bir gün üye gelmişti moderatör olmak istiyorum dıye salıh bana yönlendırdı.Ben başladım konu taşınacak linkleri bana at bakalım demeye :ehe 2 saat sonra vazgeçti.Okadar çok konu varki hepsini okuman gerekiyor kolay değil yani ;)
Bence ona fazla bulaşma, abisi peşimize takılır :ehe buluşmada rahat vermez :)
Şaka bi yana iyi çocuktur, ama fazla açık sözlü hemen pes edeceğini söyledi..

Sevgili site sakinleri,

Bence gereken cevap.. Uzatmaya gerek var mı ? :locked:

( diğer tepkilere cevap vermeyeceğim, arkadaşa karşı anlayışlı olunmalı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt