moderetör olmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bora

Bora

Üye
Bu işte sitenin ve yöneticilerin güvenini kazanmak siteye faydalı paylaşımlar yapmak yeterli.
Zaman veya mesaj sınırlaması yok.Örneğin ben.
Kısa bir zaman diliminde(8 ay) Yararlı paylaşımlar yaparak bu rütbeye yükseldim.
İşe ilk önce samsung bölümünde başladım sonra cep telefonları genel, arkasından müzik ondan sonra garip ve ilginç olaylar...
Böyle bir başvuru anlamsız.Paylaşımlarıyla öne çıkan üyeler arkadaşlarımında söylediği gibi 1.000.000 üye arasında ışık olarak parlar ve teklif verilerek seçilir..

Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaslar yöneticilik için yukarıda yazıldıgı gibi tanıdık olmak yada paylasım yapmak gerekmiyor illa ki.

Yönetici adaylarımızı, kisiliklerine göre ihtiyaç dahilinde seçiyoruz.
Genel anlamda, yönetme yetisine sahip olan üyeler, zaten zamanla diğer üyelerden farklı olarak ön plana çıkabilmekte gerek paylasımları gerek yardımlasmaları gerek sitede tanınmaları. Sitede de zaman içerisinde tanınınca ve ilgili bölümlerde de yönetici olsa daha iyi olur diyorsak, arkadaslara teklif ediyoruz ve mod olarak sisteme giren zamanla yönetimdeki dogru / yanlıslarına göre izliyoruz ve genel yönetici yapabiliyoruz eğer uygun buluyorsak

Türkiye'de yuzlerce forum sitesi var ve bircogu moderator basvurusu alıyor. Bu son derece basit bir olay. Bazen basvuru konularına bakıyorum, sanki ozel bir sirkette is basvurusu yapmıslar. Bu son derece basit ve yararsız. Bu sekilde secilen yoneticiden fayda gelmez.

Burada basvuru da kabul edilmiyor. Burada yapılması gereken tek sey karsılık beklemeden paylasmak. Ben actıgım hicbir konuyu, yazdıgım hicbir mesajı aman bir gun beni yonetici yapsınlar diye acmadım. Ama guven kazandım. Demek ki en onemlisi guven. Liderlik vasıflarınızı ortaya koymadan kesfedilemezsiniz.
Arkadaşım yukarıda adminler durumu açıklamışlar zaten.Salihe bir gün üye gelmişti moderatör olmak istiyorum dıye salıh bana yönlendırdı.Ben başladım konu taşınacak linkleri bana at bakalım demeye :ehe 2 saat sonra vazgeçti.Okadar çok konu varki hepsini okuman gerekiyor kolay değil yani ;)

Sidretül Münteha

Üye
:) Ellaam Yarabbım
Sana Şunu Diyemem 1oo Yıl Geçirsen
Başka Sitelerde Olsan Hiç Bir Zaman Mod Olamıcaksın :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Bende moderator olmak istiyorum :( Sonra ayın uyesı, sonra ozel uye olmak istiyorum. Evet istiyorum :agla:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bende moderator olmak istiyorum :( Sonra ayın uyesı, sonra ozel uye olmak istiyorum. Evet istiyorum :agla:

:ehe:ehe:ehe Abi niye düşürmek istiyorsun rütbeni .. Yeşil çok yakışıyor sana :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Arkadaşım ilk önce Moderatör yazmayı öğren.

Ben olamadım, Turkish Cowboy, Anıl olamadı sen mi olacaksın? Biraz zaman geçsin..

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
klavye laptop klavyesi gibi harfler kaygan o yüzden yanlış yazmış olabilirim her türlü eleştiri kabul ama böle aşalayıcı eleştirilere ban getirilsin bence

SucX

SucX

Üye
Bence eleştiriler yerinde ve dediğin gibide aşşağılayıcı değil
Arkadaşlarımız senin geleceğini merak ediyor.Hadi diyelim mod. oldun 2 gün sonra hevesin kaçarsa ne olacak ?
Çünkü bir anlık heves gibi duruyor seninki

mukoaslan

mukoaslan

Üye
    Konu Sahibi
Bence eleştiriler yerinde ve dediğin gibide aşşağılayıcı değil
Arkadaşlarımız senin geleceğini merak ediyor.Hadi diyelim mod. oldun 2 gün sonra hevesin kaçarsa ne olacak ?
Çünkü bir anlık heves gibi duruyor seninki
birincisi belki haklısındır ama ben 5-4 aydır ya bi sitem alsoun yada bir sitede yönetici olayım istedim heralde bu bir heves değil umarım öyledir hem ben bebek değilim ne isteyip ne istemediğimi biliyorum 5-4 aydır üyeyim ama sadece1 ay kadar aktif oldum neden? intenetim kesildi bu yüzden bu kadar alçak bir rütbedeyim vede ben her konuya mesaj yazarak değil konu açarak yükselmek istedim ve sadece ibrahim arkadaşımızn eleştirisi biraz aşşalayıcı olmuş:megafon:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
imzanızda da belirttiğiniz gibi..
sadece hak edenler kazanır

aLone

aLone

Üye
mod olunca sanki başın göğe mi ercek.bence üye olmak rahatça girip çıkmak yorum yazmak daha güzel mod oldun mu onca insanla uğraş hadi konu açması kolay diyelm senin sorumlu olduğun bölümdeki mesajları devamlı kontrol et onun bunun sorunlarıyla uğraş ohoooooo kaç gün dayanırsın acaba:ehe

sonra bu kadar az konun varken böyle bi şeyi istemen yanlış neyse mod'luk sevdanda vazgeç bence yaşasın ÜYE olmak:ehe

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaşım ilk önce Moderatör yazmayı öğren.

Ben olamadım, Turkish Cowboy, Anıl olamadı sen mi olacaksın? Biraz zaman geçsin..
Kendi adınıza veya başkasının adına bu tarz tabir çok yanlıs, kimsenin moderatör olma çabası yada isteği talebi olmadı olamaz da, sadece biz seçeriz ve kimseye olamadı gözüyle bakmayız, bakmamalısınız !

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Espri ile karışık demiştim aslında Ozan abi. Celallenmene gerek yok ;)

Pure Life

Pure Life

Üye
Olsun yine uslubun hoş değil ablacım özür dile lütfen.Enesle Anıl çok değerli ve kaliteli üyeler gerçekden.Üyeleri yönetimdeki yetkileriyle değerlendirmeyin.Benim gözümde enes ve anıl site benden değerliler.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Arkadaşlar cidden konuyu açan arkadaşa sinirlendim de böyle birşey dedim. Özür diliyorum sizlerden.

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
arkadaslar yerı gelmısken bende bı mod olsam hıcte fena olmaz :D:D elınız degmısken benıde mod yapsanız nasıl olur :D:D
saka bı yana butun yorumlar hepsi dogru. kımı sert bı uslupla yapmıs kımı yumusak dılle anlatmıs kımı espirili yaklasmıs ama hepsıde dogru. sen solenelerın hepsını yap zaten mod olursun merak etme

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
ben de bu konuya girmiyordum birşey yok diye ama ismim geçiyor ... benim moderatör olmak gibi bir isteğim olmadı ki :)Ne olursam olayım hangi rütbeye sahip olursam olayım ben burayı çok seviyorum :) Ayrıca Burcu abla senden değerli olabilir miyiz.. Sen bir tanesin :) 1-2 hafta yoktun o kadar çok farkedildi ki :)

By Asabi

By Asabi

Üye
Kardeş sen kafayı mı yedin. Aman ha - sakınnnn.
Ben mod du admin di ruh sağlığım bozuldu.
En iyisi üyelik.
Boşver yöneticiliği.

Pure Life

Pure Life

Üye
ben de bu konuya girmiyordum birşey yok diye ama ismim geçiyor ... benim moderatör olmak gibi bir isteğim olmadı ki :)Ne olursam olayım hangi rütbeye sahip olursam olayım ben burayı çok seviyorum :) Ayrıca Burcu abla senden değerli olabilir miyiz.. Sen bir tanesin :) 1-2 hafta yoktun o kadar çok farkedildi ki :)
oyyy ablasının güzeli :op: sizi özledimde geldım zaten

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Olsun yine uslubun hoş değil ablacım özür dile lütfen.Enesle Anıl çok değerli ve kaliteli üyeler gerçekden.Üyeleri yönetimdeki yetkileriyle değerlendirmeyin.Benim gözümde enes ve anıl site benden değerliler.
Senin yokluğun bizden daha çok farkedilityor .Senden değerli olamayız:)Ama en az senin kadar değerli olabiliriz ki bu bize yeter zaten Enes'in de dediği gibi amaç mod olmak değil biz böyle de paylaşım yapıyor ve mutlu oluyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt