Consul9
Üye
MOderatörleri Anlamak zor :S
ilk olarak şunu belirteyimki herkes üzerine alınmasın.Burada forumda en çok sewdiğim abilerimde Olan "Nadir" abimin sanırım yanlış bir işlem yapmış http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-oyunlari/bu bölümde garip bişeye dikkat ettim Nadir abim burada herkes gibi normal tek oyun paylaşımı yapmış SuperTux.sis (Mario Benzeri Güzel Bir Oyun) sanırım kafası dalgındı bişe oldu bu konu üst olmuş.. doğrusu bn buna anlam veremedim.bir oyun olsa Nadir abime özel mesaj yoluyla belirtirdim ama s60v5de manzara farklı deil yönetimden biri paket oyun paylaşmış eywallah +üst ama başka arkadaşlarda paket şeklinde oyunlar paylaşmış onlara dokunulmamış!!bu durum s60v3 de de geçerli..
söylediklerim yanlış anlaşılmasın burada Nadir abime özel bir durumum yoktur sadece örnek verdim ve yine yanlış anlaşılmasın moderatörlere işlerini öğretecek değilim ki buna hakkım yok bn sadece üst kademelerdekilerin biraz daha dikkatli olmasını öneriyorum iyi forumlar
söylediklerim yanlış anlaşılmasın burada Nadir abime özel bir durumum yoktur sadece örnek verdim ve yine yanlış anlaşılmasın moderatörlere işlerini öğretecek değilim ki buna hakkım yok bn sadece üst kademelerdekilerin biraz daha dikkatli olmasını öneriyorum iyi forumlar