MOderatörleri Anlamak zor :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
MOderatörleri Anlamak zor :S
ilk olarak şunu belirteyimki herkes üzerine alınmasın.Burada forumda en çok sewdiğim abilerimde Olan "Nadir" abimin sanırım yanlış bir işlem yapmış http://www.maxicep.com/symbian-9-1-s60-3rd-oyunlari/bu bölümde garip bişeye dikkat ettim Nadir abim burada herkes gibi normal tek oyun paylaşımı yapmış SuperTux.sis (Mario Benzeri Güzel Bir Oyun) sanırım kafası dalgındı bişe oldu bu konu üst olmuş.. doğrusu bn buna anlam veremedim.bir oyun olsa Nadir abime özel mesaj yoluyla belirtirdim ama s60v5de manzara farklı deil yönetimden biri paket oyun paylaşmış eywallah +üst ama başka arkadaşlarda paket şeklinde oyunlar paylaşmış onlara dokunulmamış!!bu durum s60v3 de de geçerli..

söylediklerim yanlış anlaşılmasın burada Nadir abime özel bir durumum yoktur sadece örnek verdim ve yine yanlış anlaşılmasın moderatörlere işlerini öğretecek değilim ki buna hakkım yok bn sadece üst kademelerdekilerin biraz daha dikkatli olmasını öneriyorum iyi forumlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bir oyun yani sonuçta bak onu ben de anlamadım :hmmm
Özelden konuşulması taraftarıyım ...

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
siz yanlış anladınız nadir abiminkini rasgele örnek werdim modlar kendi paylaştıkları paketleri flan üst konu yapıyor ama diğer normal packet oyun paylaşımı yapan arkadaşların paylaşımlarına dokunuklmuyor:hmmm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kendi konun varken :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Ben seni haklı görüyorum doğru demişsin...:)

Bir oyun yada tek link bu bence üst konu olmaz ...:) Daha çok emek harcanan konuların üst konu oolması lazım...;)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
bazı moderatorler yapıyor kesinlikle katılıyorum ama nadirimin kasıtlı yağtığını sanmıyorum.

Aziz™

Üye
evet üst konularda gereksiz denilebilecek bazı konular var çok dikkatimi çekti..bir tema kısmında 450 adet tema adlı bir konu var ben adamın paylaşım yaptığını sanarak girdim hiçbir açıklama yok bir resim yok sadece bir link vermiş o linktende başka bir siteden indireceksin temaları ve bu üst konu yani demek istediğim üst konuların biraz gözden geçirilmesi gerekiyor...çünkü bakıyorum normal konulardan çok güzel konular var üst konu diyebileceğin konular fakat üst konu değiller..:hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Gereksiz gördüğünüz üst konuları şikayet sistemini kullanarak bildirin arkadaşlar gerekli görüldüğü takdirde değiştirilir elbet

Ozan

Ozan

Admin
Bazı bölümlerde genelde yöneticilerin paylasımlarının üst konu olmasını biraz da, yöneticilerin kayda değer birşeyler paylasıyor olmasına baglayabiliriz ama tabiki yönetici de olsa üye de olsa, üst konu olmasını düşünmediginiz konuları sikayet edebilirsiniz bu sikayetlerle daha çok adminler ilgilenecektir. Bir üye olarak da konunuzun üst konu olmasında gerçekten yarar gözetiyorsanız, yine mesajları sikayet et sistemi ile yönetime bildirerek üst konu olması talebinde bulunabilmektesiniz.

Sikayet ettiginiz durumu ise yönetim içerisinde konusacagiz detaylı olarak.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bu konuda haklısınız arkadaşlar, Ancak bu bencilliği zaman zaman hepimiz yapabiliyoruz. Ben üstüme düşeni yaparak daha dikkatli olacağıma sizlere söz veriyorum :oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet benim konum örnek verilmiş.o konuyu iyi okursanız Güven hocamın isteğiyle yapıldı.yani istekle oldu.diğer benim üst konularım var onların çoğunu ben yapmadım diğer arkadaşlar yapıyorlar.benim üst konu yaptığım konum 3-4 tanedir.Ekmel ve Ediz arkadaşlar yapıyor.uygun görmüşler yapmışlar.daha öncede lafı geçti fakat anlamadığım neden benim konu.her konuyu üst konu yapmamız mümkün değil arkadaşlar.tekrar söylüyorum ben moderatörüm diye kendim yapmadım konuları.benim 1199 konum var şu an üst konum 10 u geçmez.diğer arkadaşlarda aynı şekilde.ha daha önce yapılmış işin açığı biz diğer moderatör arkadaşların hareketlerine müdahale etmiyoruz.aslında şu üst konu kavramı yeniden konuşulsa daha iyi olacak.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bu tür konuları şikayet et butonunu kulanarak görüş ve önerilerinizi yönetime bildirebilirsiniz gerekeni zaten yapılır emini mod arkadaşlarımızın hiç biri konusunun ust konu yapılması için bir çabası yoktur iyi forumlar

haltie

haltie

Üye
Beğenmediğiniz bir üst konu varsa arkadaşlarımında dediği gibi şikayet edelim gerekli işlem yapılsın yada üst olmasını istediğiniz çok başarılı, yararlı bir konu vardır onuda şikayet et butonuyla şikayet edip görüşlerinizi bildirirseniz uygun olursa üst olur.Böylece admin arkadaşlardan yada moderatör arkadaşlardan gerekli cevabı alırsınız ve onları anlamak kolaylaşır :ehe

Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğiniz için tşk yönetici ve moderatör abilerim ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt