najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
Olmuş,yakışmış da, ama baksana adama kota artırımı yapmıyorlar,neden acepadam ayın üyesi olmuş vuuuu
Olmuş,yakışmış da, ama baksana adama kota artırımı yapmıyorlar,neden acep
şimdi ben anlamadım abi ozandaki yetkilerin hepsi sendede varArkadaşlar Kota düzenleme alanına Ozan bakıyordu ve kendisi askerde olduğu için Praetor adminimiz ilgilendi lakin kota ile ilgili bi sorun olduğu için bununla ozan'ın ilginmesi gerekiyor kendisi askerde lakin bu yapamayacığı anlamına gelmez.
Elbetteki bizde istiyoruz bu sınırın arttırılmasını fakat sınırlamaya en son baktığımızda yapılacak son değer 4.2 gb olarak görünüyor bunu sitemden düzeltilmesi gerekiyor, Ozan fırsat bulduğu vakit yada Ozan'ın yerine bakan Erdem bey ilginecektir, askerden dönmesini beklememiz gerekmiyor
Ayrıca kota sınırı her üyeye ayrı ayrı verilmiyor, üyelere özel bir durum değil verilen değer dosya ekleyen her üyeyi kapsıyor.
Umarım en kısa zamanda ozan bu kota işini çözer sende herzamanki güzel paylaşımlarını çok gecikmeden yapabilirsin,bekliyoruzaynen sonuçta benim de kötü bi amacım yok tek istediğim kotamın artırılması uzun süredir beklediğim için bu şekilde konu açmayı uygun gördüm kimse de bunu yanlış anlamasın ben kimseyi suçlamıyorum tek istediğim biraz açıklama ve ilgi. o zaman sorumlu admin in online olmasını bekleyecez yapacak bişey yok hazırladığım çoklu paylaşımlar war ve kota gerekli o yüzden biraz acele ediyorum herşeyi hazırladım klasörler masaüstümde ölece bekliyor.
Umarım en kısa zamanda ozan bu kota işini çözer sende herzamanki güzel paylaşımlarını çok gecikmeden yapabilirsin,bekliyoruz
şimdi ben anlamadım abi ozandaki yetkilerin hepsi sendede varvalla cahilliğime ver bana şunu bi' anlatırmısın sana zahmet?
taaammam mesaj alındı yani ozan bu işleri iyi kıvırıyor haa taaammam
Evet arkadaşlar aynı yetkiler mevcut kota sınırı belirleme alanına bende girebiliyorum ama sadece vBulletin Admin panelinden belirli bir düzenleme yapabilirim.
Ozan ise Webmaster olarak site düzenini genel olarak kullanabilir, yeni özellikler getirebilecek bir sistem girişine sahip, Forum Datacenter değişikliklerini sadece kendisi yapabilir, dediğim gibi online olduğu vakit konuyla ilgilnecektir yada erdem bey ilgilenir.
Bu konuda sabırlı ve anlayış göstermenizi rica ediyorum.
Evet arkadaşlar aynı yetkiler mevcut kota sınırı belirleme alanına bende girebiliyorum ama sadece vBulletin Admin panelinden belirli bir düzenleme yapabilirim.
Ozan ise Webmaster olarak site düzenini genel olarak kullanabilir, yeni özellikler getirebilecek bir sistem girişine sahip, Forum Datacenter değişikliklerini sadece kendisi yapabilir, dediğim gibi online olduğu vakit konuyla ilgilnecektir yada erdem bey ilgilenir.
Bu konuda sabırlı ve anlayış göstermenizi rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?