Tuba
Üye
arkadaslar oyunu adam koyuyo forma veya uygumayı altında ıng -zce acıklası ohh ondan sonra ne bakan var ne eden mıllet kursa bıle nasıl oynucagı haakkında bır fıkrıı olmuyo kuruyo oyunu kurabılırse ondan sonrada oynayamıyo kaldırıyo acıklamalı olursa herkesın memun kalacagından emınıı bu forma bı onerıydı ıster uygulayın ıster uygulamayın sız bılırısınız
Arkadaşım oyunu indirdin yükledin daha ne olcak?
Geriye oyunu oynaman kalıyor...
Türünü zaten belirliyoruz puzzle mı yada macera spor vs.
eee oyunun nasıl oynanacağı ?
yön tuşlarından yada dokunmatikse nasıl oynanacağı hakkında bilgi istiyorsun sanırım ama bak şimdi bunun bilgisine sahip olabilmek için oyunu tele yüklemek lazım takdir etmen gerekir ki herkesde bir sürü telefon modeli olamaz şahsen benim telefonum N73 bunun için sadece N73 için oyun uygulama vs. paylaşmam lazım başka arkadaş sadece 5800 diğeri n8 e o zaman paylaşım azalır diye düşünüyorum ben şahsen....
oyunu oynamak - oyun bilgisi :
bi kaç oyunu telefonunuza yükledikten sonra haliyle anlıyorsunuz misal N73 için joystick ile oyunlar rahatlıkla oynanabilir ayrıcada 2 4 6 8 5 yön tuşlarıda kullanılabilir dokunmatik tellerde oyun oynamadım ama misal bir solitere oyunu ise tutup sürükleyerek ilerletiyorsunuz kartları...
ve ayrıca oyunu yüklediğinizde bilgilerinde zaten yazıyor nasıl oynanacağı....
ve elimizden geldiğince eğer video bulabilirsek onuda ekliyoruz bir oyun için roman yazılmasına gerek yok bence...
oyunun bir yerinde yada bir uygulamada kişi takıldıysa zaten o kişi konuya yazıyor ve oyunu yükleyen arkadaşlar diğerine yardımcı oluyor bir oyunu oynayamadıysanız bir uygulamayı nasıl çalıştıracağınız hakkında bir eksiklik duyduysanız bunu konuya yazın ki diğer arkadaşlar yardımcı olsun
cevap ya oyunu yada uygulamayı paylaşan arkadaştan gelir yada oyunu yada proyu yükleyip kullanabilen diğer arkadaştan gelir emin olun...