Moderatörlerden bir istek - Oyunlara Açıklama Girilsin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cihan83

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
Moderatörlerden bir istek - Oyunlara Açıklama Girilsin
sayın moderatorlerım sızden bır ıstegım var oyun bolumunde paylasılan oyunların acıklamasız konulmasını ıstemıyorum herkes kafasına gore bıryerlerden bulup denemeden veya deneyıp oyun koyuyor yanlız nasıl oynanacagı hakkında hıcbır bılgı yok formumuzda acemı uyelerımız var ve yukledıklerınde ne yapacaklarını bılmıyolar ve formda baslıyo tartısmalar calısyo calısmıyo su bıoler su sole sızlerden ıstegım acıklamasız oyun program ve uygulamalar konulmasın

TEŞEKKÜR EDİYORUM
SAYGILARIMLA

• Beğen
Tepkiler: pRime., EroL ve Necmati

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen güzel bir düşünce

cihan83

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
Benımle hem fikir olan arkadasları beklıyorum

Necmati

Necmati

Üye
çok haklı ve güzek bir düşünce Yönetim ne der bilinmez..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Tüm oyun konularının ilk mesajında veya başlıkta açık olarak ,yol-yordam yazıyor.Yazmaz ise ya ben yazıyorum ya da konuyu kilitliyorum.
Benim anlamadığım siz daha nerede yazmasını istiyorsunuz?Zaten içinde yazıyor kuralı.Olmayana da müsade etmiyorum ki :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Herkes her konuyu nasıl deneyip konu açacak hele arşiv paylaşanlar nasıl yapacak zaten konu başlığında oyunun türü ve ön izleme olmadan konuları onaylamıyoruz olmayanlarıda uyarıp kapatıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Tuba
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Herkes her konuyu nasıl deneyip konu açacak hele arşiv paylaşanlar nasıl yapacak zaten konu başlığında oyunun türü ve ön izleme olmadan konuları onaylamıyoruz olmayanlarıda uyarıp kapatıyoruz

bazı konularda ingilizce acıklamalar duruyor.ne işe yaradıgını biz kurup mu ögrenicez ??

diyelim ki telefonu bozdu öldürdü :D sorumluluk kabul ediyormusunuz ? :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben de oyun Cafe anlıyorum:d:
:ah

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Her uygulamayı oyunu kurarken zaten sorar tele zarar verir diye sende güvenmiyorsan yüklemezsin olur biter :D bunu bize değilde oyunu yapanlara sor ha unutmadan ben binlerce oyun program denedim hergünde deniyorum bazende şüphede kaldıkları deneyip öyle onaylıyorum için rahat olsun ilk önce beni tel bozulur öyle bir durumda;)

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor, Nedved, Tuba ve 1 kişi daha
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Her uygulamayı oyunu kurarken zaten sorar tele zarar verir diye sende güvenmiyorsan yüklemezsin olur biter :D bunu bize değilde oyunu yapanlara sor ha unutmadan ben binlerce oyun program denedim hergünde deniyorum bazende şüphede kaldıkları deneyip öyle onaylıyorum için rahat olsun ilk önce beni tel bozulur öyle bir durumda;)

helalll :op: D:

ayrıca modifikasyon bölümünde konu başlıklarına baktıgmz zaman bi farklılık göremiyoruz.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ne görmek istiyorsun konu başlıklarında:D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
çok hızlı jet gibi en iyisi bu

böyle şeyler çok saçma.mod arkadaslar hassasiyet göstercekti ama değişen bişy yok.gerçi umrumda degil kendi fwmi kendim yapıyorum ama insan bakmadan da edemiyor :D

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
güzel bi fikir ;)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Zaman ve getirileri, herşey gayret ve becirilere bağlı. Her oyunun iğneden, ipliğe açıklaması yapılırsa işimiz var. Yane bi c_rack dosyasını kopyalayıp hedef bul ve dizine yapıştır. sonra efendim se-rial' leri al şuraya buraya yapıştır, ekran grafik ayarları nı bu şekilde ayarla falan filan diye uzunca bir açıklama gereksiz olur. Bunları rahatlıkla yapabilirsiniz arkadaşlar takıldığınız birşey olunca oyunla alakalı bir hata alırsan olurki kurulumda eksiklik oldu. netten aratsan her türlü ayrıntıyı bulursun. ayrıca konuya yazarsanda bir açıklama gelir mutlaka. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nedved, Tuba ve 'Şeref'
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
Zaman ve getirileri, herşey gayret ve becirilere bağlı. Her oyunun iğneden, ipliğe açıklaması yapılırsa işimiz varr. Yane bi c_rack dosyasını kopyalayıp hedef bu ve dizine yapıştır. sonra efendim se-rial' leri al şuraya buraya yapıştır, ekran grafik ayarları nı bu şekilde ayarla falan filan diye uzunca bir açıklama gereksiz olur. Bunları rahatlıkla yapabilirsiniz arkadaşlar takıldığınız birşey olunca oyunla alakalı bir hata alırsan olurki kurulumda eksiklik oldu. netten aratsan her türlü ayrıntıyı bulursun. ayrıca konuya yazarsanda bir açıklama gelir mutlaka. :oke:

ne alaka ? oyun nasıl kurulur demiyor ki ? oyun hakkında bilgi istiyor.ya da youtube da vs. videosu varsa onu istiyor.oyun kurmayı biliyoruz merak etmeyin !

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
ne alaka ? oyun nasıl kurulur demiyor ki ? oyun hakkında bilgi istiyor.ya da youtube da vs. videosu varsa onu istiyor.oyun kurmayı biliyoruz merak etmeyin !
sen önce ne yazdığını tam olarak okudunmu kardeş. ben anlamadığım konuya cevap yazmam adamın yazdıkları bana bunu demeye getirdi.

""" denemeden veya deneyıp oyun koyuyor yanlız nasıl oynanacagı hakkında hıcbır bılgı yok formumuzda acemı uyelerımız var ve yukledıklerınde ne yapacaklarını bılmıyolar """

ne yapacaklarını damı biz anlatalım..
oyun kurmayı biliyoruz merak etmeyin ! bilen adam sonrasında'da ne yapacağını bilir elbet.

• Beğen
Tepkiler: Tuba ve 'Şeref'
Tuba

Tuba

Üye
bazı konularda ingilizce acıklamalar duruyor.ne işe yaradıgını biz kurup mu ögrenicez ??

diyelim ki telefonu bozdu öldürdü :D sorumluluk kabul ediyormusunuz ? :D
hiçbir site hiçbir bir üye bu sorumluluğu kabul etmez biz sunuyoruz burda yükleyip yüklememek sizin inisiyatifinize kalmış zoraki yükleyin mutlaka deniyin mi diyoruz kesinlikle güzel hiç bir sorun çıkarmaz telefonunuz bozulmaz mı diyoruz ayrıca bunlar 3.parti yazılım olduğu için herzaman bir risk var ve hangi bir proyu deneyelim tele uygun olan var olmayan var bazılarını deniyorum hatta telefonum s60v3 s60v5 olsada deniyorum çünkü zaten uyumsuz olsa tele uygun değil der ve yüklemeyi durdurur ve bazı prolarda tema veya program olsun denerken telefon kilitleniyor ben şikayet ediyormuyum çünkü kendi isteğimle yükledim kimi sorumlu tutayım bunun için n73ü yavaşlatır ama n95 de sorunsuz çalışır bunu kim nerden bilcek hiçbirşeyi denemeden bilemezsiniz tel hack prosu paylaştım n73 olmasına rağmen yapamayanlar var anlatımımı inceleyebilirsin kendi telefonuma uygun olduğu için çok ayrıntılı anlattım o yüzden anlatımla bi yere varılmaz bu iş eğer yapamadık diceklerse derler yapılcak bişey yok...
:oke:

• Beğen
Tepkiler: Samsunspor, 'Şeref' ve Reşwan
cihan83

cihan83

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar oyunu adam koyuyo forma veya uygumayı altında ıng -zce acıklası ohh ondan sonra ne bakan var ne eden mıllet kursa bıle nasıl oynucagı haakkında bır fıkrıı olmuyo kuruyo oyunu kurabılırse ondan sonrada oynayamıyo kaldırıyo acıklamalı olursa herkesın memun kalacagından emınıı bu forma bı onerıydı ıster uygulayın ıster uygulamayın sız bılırısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt