Moderatörden satılık N95 8gb hac.kli navigasyonlu vb uygulamalarla birlikte satılıktır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Moderatörden satılık N95 8gb
Aynı ''Doktordan satılık araba'' gibi oldu:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kaportacıdan araba oldu biraz:D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bu nebiçim satış arkadaşa Resim yok pazarlık yok, bol bol muhabbet var böle satışmı olur canım...:dover::ehe

Şaka bir yana kardeşim İşallah en yakın zamanda satarsın :oke:
Satınca ne alcan İphone mu ? Allahını seversen iphone deme gülerim.:aha:
Bende alcam ama temiz Sirocco bulamıyorum...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu nebiçim satış arkadaşa Resim yok pazarlık yok, bol bol muhabbet var böle satışmı olur canım...:dover::ehe

Sana n900 veya n8 yakışır:)

ozanazy

ozanazy

Üye
Geçenlerde iş arkadaşlarımdan birisi sattı n95 kız gibi telefon 300 liraya. Diğer arkadaş anında aldı telefonu :) Tabi cihazda hack vs. yok.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Şöyle bi 350 olsa alırdık da 375 biraz bizi asiyor her neyse herhangi bir sorunu var mi kızakta falan veya kullanımda ayrıca çok yıpranma var mi telde kaç yıldır kullanıyorsun. Şöyle bir bilgilendir de almaya yakınım...350 360 olabilirse tamamdir.....

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi

sağolasın kardeşim koyacağım fotoğrafını inşallah kamera gelince :ehe

Geçenlerde iş arkadaşlarımdan birisi sattı n95 kız gibi telefon 300 liraya. Diğer arkadaş anında aldı telefonu :) Tabi cihazda hack vs. yok.

düz n95se iyi satmış

Şöyle bi 350 olsa alırdık da 375 biraz bizi asiyor her neyse herhangi bir sorunu var mi kızakta falan veya kullanımda ayrıca çok yıpranma var mi telde kaç yıldır kullanıyorsun. Şöyle bir bilgilendir de almaya yakınım...350 360 olabilirse tamamdir.....

öncelikle fiyat üzerinden bişeyler yaparım o kadar problem değil

kızakta problem yok hatta o hepsinde olan sesde pek yok gibi.

bunun yanında tuş takımında ön kısımda göze batan bir yıpranma yok.ama arka kısımda hemen hemen hepsinde olan soyulma mevcut ama soyulma yok artık o dönemi geçti göze batan bir problem yok

Ekranda çizik yok kılıfta kullandığım için o konuda sıkıntı yok.Kamera ekranında çizilme yok.yan tuşlar sağlam.Ama şunuda belirteyim telefon 0 değil o yüzden sıfır gibi beklemek yanlış olur.

yanında genelde verilmeyen tv kablosu usb kablosunuda vereceğim.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Ya zaten tam 0 gibi olamayacağını biliyoruz da yinede bir bilgilenmek gerekiyor.Valla anlattığına göre temiz bir şeye benziyor da bir de fotoğrafını görsek nerde ise tamamdır denebilir.Bu arada tel hiç açılmış mı. biliyorum seni de baya bir uğraştırıyoruz fakat idare et yani sonuçta bir tel alacağız nasıl olduğunu bilmemiz lazım. Şöyle bir foto ayarlasan çok iyi olacak.....

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun filmi değişti daha önceden sürgülü kapak olduğu için o tarz bir sorun oldu.Eniştem telefoncu tamirinde sıkıntı yok yani öyle herkes tamir etmedi:)fotoğraflarını ayarlarım bu gece ben sorunsuz kullanıyorum telefonu telefonda sıkıntı olmadığına dair garanti veriyorum öyle olsa satmam bile emin ol:)

mnb444

Üye
halit abim kesinlikle alıyorum telefonu eğer hala satılmadıysa olmazsa msn den ayrıntılı bi şekilde konuşalım fiyatada kabulüm tam aradığım telefon bu arada msn adresim mnb44@wind. anladın sen onu

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
selahattin ön sayfaya fotoğrafları koydum.:)

msnden ekliyorum mnb444 denk geldiğimizde görüşürüz:)

mnb444

Üye
tamam abicim inş. en kısa zamanda denk gelirizde ayrıntıları konuşuruz a.e.o.

Üstündağ

Üstündağ

Üye
Kardeşim eline sağlık fotolari çok güzel çekmişsin tam istediğim noktaları görünüyor.Valla beğendim.Şimdi bana tam bir fiyat yaz.Fakat kardeşim fiyatı yazarken şöyle biraz düşün de ne fazla seni yaksın ne de bizi yani biraz ortalama olsun.. Oldu kardeşim cevabını bekliyorum....

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
selahattin bir arkadaşla büyük olasılıkla anlaştık ama sen msn ni at bana görüşelim yine

Burak

Üye
gidiyor he beyaz güvercin :ehe

siyahtı gerçi :d::d:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
hayırlısı artık:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
satışa devam
arkadaş vazgeçti sanırım haberleşemedik:)

Utku

Utku

Üye
git bir telefoncuya sat bence kaç gündür satılmadı

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
kafama göre istersem satmam satılsın diye bir sıkıntım yok:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt