Modem WPS ışığı yanmıyor neden yanmıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Modem WPS ışığı yanmıyor neden yanmıyor?
Modemimin WPS ışığı yanmıyor artık internetim çekmeyecek mi şimdi ne yapmam gerek diyen onlarca insan bulunuyor. Modem WPS ışığını geri yakmak için bakın ne yapılması gerekiyor.

WPS internetin bağlantısını sağlamak için gerekli bir durum değil.WPS internet bağlantısının daha kolay yapılabilmesi için oluşturulmuş bir yapı.Örneğin siz modem üzerinden WPS tuşuna basıyorsunuz.Ardından Wireless alıcınızında WPS tuşuna basıyorsunuz bu şekilde bir şifre girilmeden internete bağlanmış oluyor.

Ancak dediğim gibi WPS gerekli bir şey değil.Ayrıca WPS in güvenlik konusunda açıkları var.WPS şifreleri 4+4 şeklinde girildiğinden 4 haneli bir sayıyı tahmin etmek kolaylaşıyor ve şifre kırmak için daha az uğraşılması gerekiyor.Bu dediğim belki çok düşük bir olasılık tabi ama olmayacak bir durum değil.

Eğer WPS kullanmıyorsanız hiç dert etmeyiniz.

WPS ışığı nedir?
WPS
(Wi-Fi protected setup) WPS, Wi-Fi güvenliği ve açıkları hakkında tecrübesiz olan kullanıcıların router (Wireless yayıcı veya Wireles Destekli Modemiçin bu terimi kullanacağız) ile Wi-Fi kullanacağınız cihazı kablosuz olarak ve güvenli bir şekilde bağlamanıza yarayan sistemdir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Paylaşım için Teşekkürler.
 

Misafir - 837153

Ben tv ye baglamak istiyorum ve wps isigi yanmiyor ne yapmam lazim
 


Üst Alt