modem sorunu yardım bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
modem sorunu yardım bekliyorum
arkadaşlar evimin altında amcam oturuyo ben yaz tatili için eve geldim internetlerine yaz boyu ortak oldum. ama şöyle bi problem var bilgisayar kapanınca sanki modemde kapanmış gibi oluyo çekmiyo. ama modem açık sadece pc yi kapatıyolar modem sinyal vermeyi kesiyo.aşağıda masaüstü var bende dizüstü var modem onların pcsine kabloyla bağlı heralde sorun burda. airties rt 206 marka bi modem. bunun nedeni ne olabilir,ne yapabilirim,pclerini sürekli açık tutmalarını istemek ayıp olur.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var

peki başka bir modemle denedinizmi modemde sorun olabilir ilk defa duyuyorum ama :S

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
modemde sorun olsa onlar da bağlanamaz gökhan

evet öyle ama teknoloji bu onlar girer diğeri giremeyebilir yani neyin ne yapacağı belli değil teknolojide bilmem anlatabiliyormuyum ama yinede başka bir modemde denemekte fayda var...

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şimdi modemi değiştirsem başka modem taksam eminim sorun çözülür. etrafımda kablosuz kullananda yok bunu deneyemiyorum yani, ben yaz sonuna kadar burdayım yani 2 ay içinde yeni bi modem almak saçma olur. mevcut modemi düzeltmem lazım, az önce modemin kurulum cd sini kendime de yükledim belki sorun çözülür başarılı olursa burda bildiririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...