Telefon Tavsiyesi Modem olarak kullanmak üzere telefon tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spreee

Üye
    Konu Sahibi
Modem olarak kullanmak üzere telefon tavsiyesi
Arkadaşlar ben şuan nokia 1680 kullanıyorum . Telefon görüşmeleri esnasında işimi görüyor ve buda bana yetiyordu. Şimdi telefonumu modem olarak kullanıp bilgisayarımdan internete girmek istiyorum . Kaliteli , alo demek ve modem olarak kullanmak dışında bir özelliği olmayan bir telefon tavsiye edermisiniz (böyle bir icat varsa tabi. yok illa yanında kamera falan v.s. oluyor zaten diyorsanız bu iki özellikle birlikte en sade olan bir telefon da olur)? Teşekkür ederim.

MAFİA.

MAFİA.

Üye
2. El 3g'li bir telefon. N73 vs vs. Çünkü modem olarak kullanacağından batarya ömrü kısalıcak.3g'li olcağından azda olsun internet hızı artar.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
modem olarak yavaş olurda pc suitle falan bağlanırsan daha hızlı olur tel tavsiyesi ise her türlü 3g li nokia olabilir

llovell

llovell

Üye
ben kullanıorum suan nokia ovi suite yuklu pc de n73 -nokia 6500 slide var ıkısde 3 g baglanıo cokta guzle hızı bıde pc baglauyınca sarjada baglıorum aynı anda sarjda bıtmıo super ınternet keyfi :)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ben kullanıorum suan nokia ovi suite yuklu pc de n73 -nokia 6500 slide var ıkısde 3 g baglanıo cokta guzle hızı bıde pc baglauyınca sarjada baglıorum aynı anda sarjda bıtmıo super ınternet keyfi :)
indirme haricinde birazda yavaş olsa bile her türlü işinizi görür pc suit den

technoshark

technoshark

Üye
Optimus Black Kullanıyorum, tavsiye ederim modem olarakta kullandığım zamanlar oldu, ve hiç bir şekilde sorun yaşamadım..

Eat-Apple

Eat-Apple

Üye
Ben E71'i kullanmıştım modem olarak.Çok yavaş ..

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
Ben N9'u çoğunlukla modem olarak kullanıyorum.Gayet de hızlı.
2.el N73 öneririm.:oke:

spreee

Üye
    Konu Sahibi
görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. yalnız sıfır bir telefon istediğimi de yazmam gerekiyordu sanırım ikinci el almak istemiyorum. ben bu telefonu dışarda iken görüşme yapmak için evde iken de internete bağlanmak için kullanıcam. tekrar teşekkürler arkadaşlar.

tempestshine

tempestshine

Üye
N73 iyidir.0 biraz zor bulursun.Piyasada pek yok.

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
bende de n95 8gb var pcye nokia pc suiteyi yukledim hızı bence yeteri kadar güzel

ZaZuM

ZaZuM

Üye
görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. yalnız sıfır bir telefon istediğimi de yazmam gerekiyordu sanırım ikinci el almak istemiyorum. ben bu telefonu dışarda iken görüşme yapmak için evde iken de internete bağlanmak için kullanıcam. tekrar teşekkürler arkadaşlar.
:oke:

spreee

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler tekrar vakit ayırdığınız için

klongs

klongs

Üye
android de bir uygulama var telefonu wifi gibi kullanabiliyorsun ben s2 de deniyorum oluyor ama root yapman lazım

ceylanim

Üye
nokia n9 u nasıl moderm olarak kullanıyorsun ben n8 i kullandım ama n9 u beceremedim çok lazım değil ama bilmek iyidir cevaplarsan sevinirim

Fabregas19

Fabregas19

Üye
Nokia 6680 bence senin işini fazlasıyla görür 2. Elini 70-80 TL arasında bir fiyata rahatlıkla alırsin.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
5800 var arkadaşımda o da çok iyi kullanabiliyor..Bir sorununu göremedim şimdiye kadar.

u_cosar

u_cosar

Üye
3g li bir telefon alman yeterli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt