Model konusunda değerli yorumlarınız lütfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mvpeko

Üye
    Konu Sahibi
Model konusunda değerli yorumlarınız lütfen!!!
merhaba arkadaşlar..

ikinci el telefon almayı planlıyorum..nokia n serisi telefonlar cazip geliyor..350 tl ye kadar alabileceğim telefon önerirseniz sevinirim..

aslına bakarsanız eskidiler biliyorum ama günümüz telefonlarından daha kullanışlı olduğunu düşündüğüm n95 8gb ile n79 modellerinden birini almayı düşünüyorum..sizin tercihiniz hangisi olurdu_?aklınızda farklı model varsa önerebilirsiniz elbette..dokunmatik olmazsa sevinirim..şuan kullandığım telefonumu bu nedenle değiştirmek istiyorum..şimdiden teşekkürler..

Starsley

X3 olabilir yada e63

f_torres44

f_torres44

Üye
iyiiii

buketcik

buketcik

Üye
ikiside iyi.arasında tercih yapıcaksan n95 alman daha iyi bence tabiki.

pRime.

pRime.

Üye
N79 al.

mvpeko

Üye
    Konu Sahibi
yorumlar için teşekkürler..e63 arkadaşım kullanıyor..mantıklı bir seçenek olabilir..
ikinci el alırsam n95in kızağı sorun olabilir diye düşünüyorum..ama n79 ile yan yana durduğu zaman elim direk n95e gidiyor :) n79 al diyenlerin sayısı da çok fazla ama..

Starsley

2. El alma ne yapıyosan yap

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşım sen N79 al. Her ne kadar N95 bazı (3D hızlandırıcı vs.) konularda N79u geçse de N79 çok daha yeni bir telefon ve RAM olarak da daha fazla. N95 64 Mb (N95 8GB değil), N79 128 Mb . Bu telefon performansını bayağı etkiliyor. Bir de Fm vericisi çok güzel bir özellik N95ten fazla olarak.

mvpeko

Üye
    Konu Sahibi
n95 şarj konusunda başarısızdı.. n95 8 gb ile aştılar o sorunu..n79 ile n95 8gb kafa kafaya..n79da fm transmitter cidden işe yarayan bir özellik..

hocam ikinci el alma demişsin ama yeni nesil telefonlar nedense eskilerin tadıını vermiyor ya...

pRime.

pRime.

Üye
Sen beni dinle, sıfır N79 al. Pişman olmazsın. :oke:

mvpeko

Üye
    Konu Sahibi
sıfırını bulmak biraz zor bu iki modelin..ciddi anlamda kararsızlık yaşıyorum..bakalım nasibimiz ne olacak..

--------------- Ekleme ---------------

bahsettiğimiz cihazlardan sıfır bulmak zor sanırım..küçük bir yerde yaşıyorum :(

pRime.

pRime.

Üye
O zaman 2. el temiz N79 bul. Kararsızlık da yaşama N79 az farkla N95ten daha iyi ve Tek parça olduğu için sürgü sorunu da yaşamazsın.

Starsley

N79 tasarımı daha güzel illaki ikisinden birini alıcam diyorsan n79 al derim

mvpeko

Üye
    Konu Sahibi
herkese yorumları için teşekkür ederim..çoğunluğa uyup n79 tercih ettim..ikisi de gerçekten hoş telefon ama n95in sürgüsü ve imitasyon çokluğu beni endişelendirdi..Allah utandırmasın diyelim artık :)

pRime.

pRime.

Üye
Hadi hayırlı olsun dostum. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt