ust bar seffaf olmaz da alt bar olur hangi temanin alt barini istiyorsan onu da ver bi ara bakiym
merhaba bu temayı düzenleyebilir ve alt ve üst barlar hem de tamamen şeffaf olun yapabilirsiniz
MeeVertigo by S90
neden olmuyor acabaust bar seffaf olmaz da alt bar olur hangi temanin alt barini istiyorsan onu da ver bi ara bakiym
onu bilmiyorum hic gormedim zaten olsa kesin yapilirdineden olmuyor acaba
üstün rengi degistiriliyorda bnde görmedm hıconu bilmiyorum hic gormedim zaten olsa kesin yapilirdi

merhaba bu temayı düzenleyebilir ve alt ve üst barlar hem de tamamen şeffaf olun yapabilirsiniz
MeeVertigo by S90
burda saolGüzel yapmışsın bu avkonu daha önce istemiştim sanki ama telde bulamadım link atar mısın![]()
Eyvallah sağolasınburda saol
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

şu altı şeffaf yapmanın nasıl oldugunu çözemedım acaba video cekip paylasamazmısın
boyle olur mu seffaflik yeterli miLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

onları buldum şimdi onları photoshoptamı yapmalıyım yoksa AIdemi boyutları ne olmalı acabasis content de yapiyorun transparent toolbar diye geciyor 3 parca left.right.center onlar degistiriyorum

Olduğu gibi özgün tema saklayınız. Ben talep sadece değişiklikleri sadece tamamen şeffaf alt ve üst barlar.
boyle olur mu seffaflik yeterli miLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
transparan bir temaninkiyle degistir onlarionları buldum şimdi onları photoshoptamı yapmalıyım yoksa AIdemi boyutları ne olmalı acaba![]()

nasıl yapcamki çıkar diğince acayım bı formatta cıkartıyor sonra dıgerıne aktarmak için format desteklemıyortransparan bir temaninkiyle degistir onlari![]()

ama sadece svg dosyalarını desteklıyor çıkartınca nvg olarak cıkartıyorkaynagi duzenle diyosun sonra gosterdigin dosya ile degismesi lazim