Mod-Symbian 3 İçin Kaydırmalı Tam Ekran Menü (N9 menü)

Sponsorlu Bağlantılar

one_serhat

one_serhat

Üye
rica etsem bu işlemi yapmak istiyorum ama varsa elinde videolu kısa incelemesini yaparmısın ona göre kuracağım teşekkürler

belco2

belco2

Üye
boşüna uraşma symbian anna da çalişmaz sadece symbian^3 çalışır

• Beğen
Tepkiler: one_serhat
tecnicks

tecnicks

Üye
symbian anna kullanıyorum ve modu cok rahat kurdum buraya yazılmadan önce kendime göre ayarladım 5x8 8x4 kullanıyorum birazdan bnm ayarları atıcam

----------Eklendi 20.09.2011 @ 00:32:45 ---------- Yazıldı 19.09.2011 @ 23:41:49 ---------

çalışan halin vidyosu

eğer yeniden başlayınca tekrar c2z kapayıp açmak istemiyosanız domain.srv yapmanız gerekiyo
bu da swipemenu2 dosyası link arada çalışmıyor
bu da c2z4bin

tecnicks

tecnicks

Üye
sınırları zorladım ve 5x8 8x5 cok kaliteli oldu iconlar büyüdükçe bazı iconlar abes duruyodu şuan cok iyi son ayar

one_serhat

one_serhat

Üye
eline sağlık arkadaşım güzel bir çalışma olmuş

Symbian Modder

Üye
Kardeşim ne gerek var böle şeylere telefonu halladeceksiniz ondan sonra ben ne yapacam diye saatlerce düzeltecem diye uğraşacaksınız. Bırakın bence telefonun sistemiyle oynamayın hem bence hiç kullanışlı olmuyor böle menüler herşey karman çorman oluyo ben olduğu gibi sewiyorum açıkçası menüyü. İlle kaydırmalı bişiler istiyosanız n desk veya v home gibi prolar kullanın bol bol kaydırın gönül rahatlığıyla en azından onlar sadece pro tele zarar verme gibi bi olasılık yok. Tabi bunlar benim düşüncem zevkler tartışılmazmış...

Telefonun parasını senden almıyoruz bu yüzden isteyen istediğini yapar :oke: :ehe

memo326

Üye
peki bunu nasıl kaldıracağız?

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Tşk

Febris

Febris

Üye
anna sorunsuz

52mrt1905

Üye
c7 belle ye oluyomu bu deneyen varmı?

joe_cenk

joe_cenk

Üye
:tşk:

south

Üye
Menü yine 3x4. Sistem klasörlerine tam erişimli N8 Belle'de denendi. Hiçbir değişiklik olmuyor.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
aynen değişiklik olmadı sanırım bellede çalışmıyor.Grid uygulaması dahi çalışmadı :(

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Eline sağlık

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
belle için uyumlu değilmi?

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
ben daha yeni aklıma geldi bunun anna için olduğunu