(MoD) N8 deki Tam Ekran Yatay Ekran Modu C6 ya Port Edildi (Muhteşem Bişey)

--Usta--

Üye

dostum o dosyaların içindeki ModLancape adlı dosyada nasıl yapılacağı yazıyor adım adım..ona göre yap

nasil yani mesajlarda veya ayarlara girdigimizde eski haline mi donuyor? sadece ana menude mi gecerli mod ? elinde ss olan paylasabilir mi?

--Usta--

Üye
nasil yani mesajlarda veya ayarlara girdigimizde eski haline mi donuyor? sadece ana menude mi gecerli mod ? elinde ss olan paylasabilir mi?

aynen öyle oluyor kardeş..sadece menü,klasor,resimler ve müziklerde çalışıyor..diğer yerlerde eski hali

----------Eklendi @ 17:50:39 ---------- Yazıldı @ 17:49:18 ----------

kardeş senın pc win 7 mı acab oyuzdenmı oluo orda denenlerı yapıom zaten o unpatche tıkladıgım zamn siyah ekran gelıyor anında hmen kapanıyo cannot flan dio o kadarını okuyabiliom

dostum o .dll dosyasını masaüstüne değil..unpack ve diğer gerekli dosyaların olduğu klasorun içine atıcaksın

Konu Sahibi
Yeni Güncellemeler İlk Sayfaya Eklendi.

ben yaptım ama bir sorunum var az sonra ssleri koyacağım

------------------------------ekleme-----------------------------

ben yazısız olanı yaptım...Sorunuda en alttaki iki resimde belirttim.

Bunlarda Sorunun Olduğu yerler Üst Üste İki Panel Biniyor....

--Usta--

Üye
<br />
<br />

muhtemelen bişeyi hatalı yaptın dostum.böyle bir problem yok bende 2 gundur kullanıyorum bu modu..ha bu arada sen şu temanın download linkini ver bakalım

<br />
<br />

muhtemelen bişeyi hatalı yaptın dostum.böyle bir problem yok bende 2 gundur kullanıyorum bu modu..ha bu arada sen şu temanın download linkini ver bakalım
Tema Kendi Temam Çok Az Kaldı Yayınlamama Kardeş Ufak Oynamalar Yapıyorum Sanırım Cuma Günü Yayınlamaya Yetiştireceğim...

----------Eklendi @ 22:58:13 ---------- Yazıldı @ 22:57:35 ----------

ha bu arada sorunu düzelttim onuda düzgün ve sorun suz bir şekilde yayınlıyacağım

--Usta--

Üye
<br />
<br />

bırak şimdi modu kodu o temayı istiyorum

ya benm sorunum şu yükledikten sonra galeriye ve müzk çalara geldiğim de yazılar üst üste çakışıyor. nasıl düzelecek bu

<br />
<br />

bırak şimdi modu kodu o temayı istiyorum
Muradına ereceksin kardeş sabır

----------Eklendi @ 07:14:40 ---------- Yazıldı @ 07:13:59 ----------

ya benm sorunum şu yükledikten sonra galeriye ve müzk çalara geldiğim de yazılar üst üste çakışıyor. nasıl düzelecek bu

Ben sorunsuz dosyaları upload edeceğimşimdi

----------Eklendi @ 08:25:45 ---------- Yazıldı @ 07:14:40 ----------

Sorunsuz ve tam olarak opload ettim burdan indirebilirsiniz...

http://www.maxicep.com/s60v5-sistem-modlama/n8-yatay-menu-modu-sorunsuz-508568.html

aakmann

Üye
ya arkadaş nasıl yapılıyor bende nokıa 5230 var bende yatay ekranda soldaki seçenekler kısmını sevmiyorum aşağıda olması daha güzel :S nasıl yapacaz tam bilgi verirseniz :S