Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[MOD] Mesaj Balonları
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
catdog136
Üye
Konu Sahibi
refurbish yapmanız gerekir buda sadece c: hafızasındaki dosyaları etkiler yani c hafızanızda herhangi bir dosyanız yoksa (widget vb.) hiçbir veriniz kaybolmaz ama ayarlarınız sıfırlanır.
marsoy
Üye
ewet eski kurdugun uygulamaların çogu silinir ama güzel bi görünm verdi tele gerçkten hoş bişey keşke farklı renklerde olsaydı
Evet arkadaşlar dailymobile de dolaşırken bu moda rastladım. Bu modla mesaj bölümünü resimlerdeki gibi yapabiliyorsunuz. Birçok arkadaş böyle bir mod arıyordu. Deneme fırsatım olmadı ama umarım çalışıyordur ve işe yarar Dosyalar SADECE core dosyasına gömerek çalıştırılabiliyormuş.
Kırmızı balonlu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia
Lumia2
Modun mantığını anladıktan sonra şeffaf balon yapma fikri geldi aklıma bazı sorunlar oluştu fakat üzerinde çalışıyorum halen şimdilik görüntüler.
bunu dailyde göreli 1 aya yakın oluyo bende cok begenmiştim ama core'a gömme fikri bitirdi hayallerimi yüklemeli olsaydı coktan yüklüycektim ama dgl malesef taylor'un yeni versiyona gömmesini bekliyorum mecbur bu ara da paylasım için sagolasn dostum