(MOD) Extend Menu Grid on Symbian Belle (Yeni Ortalanmış haliyle)

Sponsorlu Bağlantılar

apof1s

Üye
teşekkurler. Geri eski haline getirmek mumkunmu?

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler. Geri eski haline getirmek mumkunmu?
yaptığın işlemleri geri alacaksın gerekli dosyaları daha önce yedeklemişsen onları aynı yerine kopyala yedeklememişsen biryerden orjinallerini bulman gerek

RdvanA.

RdvanA.

Üye
eyvallah

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Klasör adları çok aşağıda. Onu düzeltmenin bir yolu yokmu ona göre kuracağım ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Teşekkürler,Birkaç hata dışında güzel.

apof1s

Üye
yaptığın işlemleri geri alacaksın gerekli dosyaları daha önce yedeklemişsen onları aynı yerine kopyala yedeklememişsen biryerden orjinallerini bulman gerek

teşkkurlr deneyym o zmn

apof1s

Üye
ya bunun 4*4 olanı varmı yada ayarlanabiliyormu

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
:tşk:

cyber

cyber

Üye
menüde iken seçenek liste görünümü deyin sonra geri tablo görünümüne geçin noluyo

covar

covar

Üye
arkadaşlar ben c ye sys klasörü icine menurenderi kopalıyorum dosya acılamıyor hatası veriyo sizde böle hata aln varmı

caqa

Üye
ya ben bunu yapdim acdim kapadim hersey kayboldu ne yapiyim simdi bi yardim acil lutfen

tugrul_27

tugrul_27

Üye
birde garip bi şekilde menudeki uygulama isimleri siliniyo ne iş anlamadım

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
kardesim cok tşk.ederim.kolay gelsin emegine saygı duyulmak lazım basrılarının devamını dilerim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Deniyorum hemen.

----------Eklendi @ 01:58:30 ---------- Yazıldı @ 01:52:40 ----------

Çok güzel.

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
noLuo ? :D

----------Eklendi @ 21:01:39 ---------- Yazıldı @ 20:54:30 ----------

ya bu E sürücüsündeki SYS kLasörüne tıkLadıgım anda menuye atıo.. sırf bunun için hard formatı bırak phoenix iLe versiyon siLdim tekrar yükLedm ama sonuc yıne aynı..

SORUN DUZELTILMISTIR.. COK TESEKKURLER HARIKA OLDU MENU..

yakamoz1319

Üye
Simgeye dokununca yazısının silinmesi ve en alttaki 4 uygulamanın isimlerinin çıkmaması ve kendi yüklediğimiz çoğu uygulamanın çoğunun simgesinin diğerlerine göre büyük olduğu için acayip bi görüntü oluşturması dışında güzel bi yöntem, farklı bi deneyim. Tesekkurler. Eleştiri değil yanlış anlama, sadece olumsuz yönlerini yazdım. Tüm bunlara rağmen şuanda kullanıyorum, değişiklik iyidir paylaşım için tesekkurler.

jamesbre

Üye
teşekkürler usta

Üst Alt