açtıgın konu batsın.. bu nasıl bir uygulama sıstemın içine etti.. bu kadar ikonların birbirine girdigini neden açıklamadın konuda flash atmak zorunda kaldım yazık degılmı bu kadar emege..
C/ sys / hash içerisine kopyalayamıyorum... file explorer olarak kullandığım program lonly cat games in. sys içerisine kopyalamayı yapmıyor. cant creat yazıyor. sorun ne sizce?
arkadaşar dikkatimi cekti ya belle işletim sistemi daha cıkmadı siz nerden bulub yüklediniz telefona belleyi ben anna kullanıyorum güncellemelere bakıyorum güncelleme yok diyor yoksa kafadanmı yazıyonuz belleyi
arkadaşar dikkatimi cekti ya belle işletim sistemi daha cıkmadı siz nerden bulub yüklediniz telefona belleyi ben anna kullanıyorum güncellemelere bakıyorum güncelleme yok diyor yoksa kafadanmı yazıyonuz belleyi
bende böyle bir sorun olmadı gayet pürüzsüz cfw kullanıyosan ondan olabilir aklıma başka seçenek gelmediarkadaşlar ben yükledim ama dokunmatikte sorun yaşadım tavsiye etmiyorum
yapan çok dostum eğer bu mod senin telefonu flash atacak duruma getirse kusura bakma da telefonu kullanmayı bilmiyorsun..ayrıca arkadaşın dediği gibi ss'de var hatta kendi telefonumdan bile ss alıp gösterebilirim..bir şikayetin varsada şikayet edersin olur biter burda afra tafra yapmaya gerek yok.açtıgın konu batsın.. bu nasıl bir uygulama sıstemın içine etti.. bu kadar ikonların birbirine girdigini neden açıklamadın konuda flash atmak zorunda kaldım yazık degılmı bu kadar emege..
eğer telefon hackliyse rom patcherdan open4all seçeneğini etkinleştir eğer etkinse xploredan dene birde aynı firma gerçi ama belki onda olur denemekte fayda var.eğer kopyalama yapamıyorsan bu hackle ilgilidir bence..C/ sys / hash içerisine kopyalayamıyorum... file explorer olarak kullandığım program lonly cat games in. sys içerisine kopyalamayı yapmıyor. cant creat yazıyor. sorun ne sizce?
klasor yolunu ızlıyorm ama kopyaladıkdan sonra yapıstırmıyor c sys hash a yapıstır dedıgım zaman can't open fıle hatası alıyorumyapamadığınız biryer varsa yardımcı olabiliriz
klasor yolunu ızlıyorm ama kopyaladıkdan sonra yapıstırmıyor c sys hash a yapıstır dedıgım zaman can't open fıle hatası alıyorum
buradan telefonunuzu hackleyin
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html