[Mod] Enable hidden Menu icons

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
x-plore ile gözükmezmi hiç kardeş. ya patch ler aktif deil yada x-plore ayarlarında hata war ayarlardan ram rom falan göster hepsini işaretledinmi sen attığın o dosyayı sil x-plore ile bak onla yap işlemi o klasör muhakkak wardır.

- - - Eklendi - - -

bu .sis dosyası olarak daha önce paylaşılmıştı ben bunu neredeyse 6 aydır kullanıyorum
neyse yükleyemeyen arkadaşlar için .sis dosyası buyrun

teşekkürler e bunu kimse görmemişmi herkes yeni farkında bu olayın bende dahil teşekkürler kardeş bu daha iyi gerekirsede konu silinebilir mevcutsa.

Tepkiler: alici-35

alici-35

Üye
Kardeşim imdadımıza yetiştiğin için teşekkür ederiz emeğine sağlık tem C7 yi patlatıcaktım duvara

- - - Eklendi - - -

Evet kardeşim rom pach lardan bitanesi aktif deyilmiş onu aktif etim problem kalktı ortadan şimdi hepsi gözüküyor teşekkür ederim benim almış olduğum ders araştırmadan hiç bir konuya atlamicaksın tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için.....

Tepkiler: najanaja

hüseyin abinin verdiği ile alttaki 2 uygulamada geldi.

hizan

Üye
teşekkürler.

noss_bar

Emekli Yönetici
Teşekkürler FP1 de başarılı

pusu6600

Üye

slm kardeşim kullandığın widget'lerin ve temanın linkini verirmisin?

şimdiden teşekkürler...

asigsasi

Üye
çok çok teşekkür ederim

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
çok çok teşekkür ederim
çok çok rica ederim bu konu baya da eskiymiş sen nasıl görmedin hoş çok daha önce tuğ paylaşmış bende onu görmemişim bunuda bi arkadaş istedi die bulmuştum.

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
o arkadaş benim gerçekten çok yararlı paylaşımlar yapıyorsun emeğine yüreğine sağlık

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
o arkadaş benim gerçekten çok yararlı paylaşımlar yapıyorsun emeğine yüreğine sağlık

hadi ya emin misin bana burak gibi geliyo ilk yorum ondan gelmiş çünkü ben yardım konusuna bunun linkini eklemiştim sen istediysen nie görmedim şimdie kadar çok teşekkür ederim kardeşim çok profesyonel olmasamda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum herkese. Bu sayede kendimide gliştirmiş oluyorum biraz biraz

MoLeCK

Üye
teşekkürler najanaja

asigsasi

Üye
şaka dostum daha yarım saat once gördüm tema kısayolunu onun için istemiştim ve de çok güzel oldu

asigsasi

Üye
senin 2 gun luk bi tatile ihtiyacın var gibi geliyo

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
senin 2 gun luk bi tatile ihtiyacın var gibi geliyo

kesinlikle pc masaüstü falan karman çorman oldu bi düzenleme yapmam gerekiyo ne zamandır el süremiyom maxicep e bi girdimmi bakıyom gece oluyo

asigsasi

Üye

kesinlikle pc masaüstü falan karman çorman oldu bi düzenleme yapmam gerekiyo ne zamandır el süremiyom maxicep e bi girdimmi bakıyom gece oluyo

masaüstü dedinde yarışmadaki masaüstü çok güzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...