akrep16 Üye kemal_gs' Alıntı: wla tbrkelr kardeşim maximum ramı gorrdum... ----------Eklendi @ 14:34:49 ---------- Yazıldı @ 14:28:27 ---------- c6v40 yaptım oldu kardeşim... Genişletmek için tıkla ... valla bende olmadı c6v40 çünkü o klasörde hiç bir şey yok
kemal_gs' Alıntı: wla tbrkelr kardeşim maximum ramı gorrdum... ----------Eklendi @ 14:34:49 ---------- Yazıldı @ 14:28:27 ---------- c6v40 yaptım oldu kardeşim... Genişletmek için tıkla ... valla bende olmadı c6v40 çünkü o klasörde hiç bir şey yok
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap "Bende olmadı" diyenler, yazılım kurmadan girişirseniz birşey yapamazsınız zaten. Bu sonradan kurulan yazılımların bir nevi artığı
"Bende olmadı" diyenler, yazılım kurmadan girişirseniz birşey yapamazsınız zaten. Bu sonradan kurulan yazılımların bir nevi artığı
akrep16 Üye Rambo_FT' Alıntı: "Bende olmadı" diyenler, yazılım kurmadan girişirseniz birşey yapamazsınız zaten. Bu sonradan kurulan yazılımların bir nevi artığı Genişletmek için tıkla ... rofs2 nin içinde dediğin dosyalar yok hangi yazılımdan bah sediyorsun
Rambo_FT' Alıntı: "Bende olmadı" diyenler, yazılım kurmadan girişirseniz birşey yapamazsınız zaten. Bu sonradan kurulan yazılımların bir nevi artığı Genişletmek için tıkla ... rofs2 nin içinde dediğin dosyalar yok hangi yazılımdan bah sediyorsun
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap akrep16' Alıntı: rofs2 nin içinde dediğin dosyalar yok hangi yazılımdan bah sediyorsun Genişletmek için tıkla ... rofs2 den değil c sürücüsünden siliyorsun.
akrep16' Alıntı: rofs2 nin içinde dediğin dosyalar yok hangi yazılımdan bah sediyorsun Genişletmek için tıkla ... rofs2 den değil c sürücüsünden siliyorsun.
r@sim Üye Konu Sahibi birçok rofs2 de de bulunur ama bazılarında daha önceden silinmiştir ondan yok artı telefonda yani c de sileceksin anlatımım var zaten
birçok rofs2 de de bulunur ama bazılarında daha önceden silinmiştir ondan yok artı telefonda yani c de sileceksin anlatımım var zaten
akrep16 Üye c nin içindede sadece mainkeyserver.exe otomatik başlat rsc dosyası var başkada yok neyse boş ver
ultrAslan.sefer Üye C5-03 te yaptım ve 44 mb a çıktı ram allah razı olsun senden 34 mb tan yukarı çıkmıyordu ram ve yavaş kalıyordu telefon şimdi ise uçuyor
C5-03 te yaptım ve 44 mb a çıktı ram allah razı olsun senden 34 mb tan yukarı çıkmıyordu ram ve yavaş kalıyordu telefon şimdi ise uçuyor
r@sim Üye Konu Sahibi ultrAslan.sefer' Alıntı: C5-03 te yaptım ve 44 mb a çıktı ram allah razı olsun senden 34 mb tan yukarı çıkmıyordu ram ve yavaş kalıyordu telefon şimdi ise uçuyor Genişletmek için tıkla ... bişey değil kardeş önemli olan işine yaraması
ultrAslan.sefer' Alıntı: C5-03 te yaptım ve 44 mb a çıktı ram allah razı olsun senden 34 mb tan yukarı çıkmıyordu ram ve yavaş kalıyordu telefon şimdi ise uçuyor Genişletmek için tıkla ... bişey değil kardeş önemli olan işine yaraması