[MOD] CFW ler için Sohbetler(Conversations) Uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
[MOD] CFW ler için Sohbetler(Conversations) Uygulaması
Sizin vazgeçilmeziniz benimse neredeyse hiç kulllanmadığım halde bütün FW lere eklemek zorunda kaldığım Sohbetler uygulaması(Tam Türkçe)

Download:

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN, ultrAslan.sefer, tayyip34 ve 4 diğerleri

21sacraments

21sacraments

Üye
sizin vazgeçilmeziniz benim hiç kullanmadıgım lafını okuyunca güldürdün beni :) :D aynen bende hiç kullanmıyorum ama nedense olmadıgındada eksiklik hissediyorum xD

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Aksaraya kar yağıyomu dopram sen ondan haber ver :D
topakkayaya selamlar :d

alper0642

Üye
aynen, Allah'ta sizi güldürsün. evet kullanmıyor olmama rağmen eksikliğini bende hissediyorum bu programın. 1 kez olsun kullandığımı hatırlamıyorum

Utk4n*

Utk4n*

Üye
Ben bu progRamLa mesajLaSıyoRum bence gayet kuLLanısLı ^^.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Son bir ayda sadece bir kısa mesaj gönderdim...O da sadece kalan dakikamı öğrenmek için :D

21sacraments

21sacraments

Üye
k.bakma geç oldu biras şu aralar pek giremiorum ygs hazırlandıgım için :) sen sordugun zaman yağmıodu ama bugun baya bi kar yağdı tatil edildi okullar falan xD

snuriarslan

snuriarslan

Üye
Hiç kullanmadığım bir uygulama. Hatta nefret ederim.
Sırf bu uygulama yüzünden bir kaç fw'den vazgeçtim.

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
bunu x-plore ile atsak yüklenir mi?

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
Sizin vazgeçilmeziniz benimse neredeyse hiç kulllanmadığım halde bütün FW lere eklemek zorunda kaldığım Sohbetler uygulaması(Tam Türkçe)

orj 5800 da bunu 1 hafta aradım ama cfw de yanlızca bi kere çalışıyo mu diye kontrol ettim

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde kullanmıyom ama eksiliqi de rahatsız ediyor

sebo00000

Üye
bu 5800 a uygun olanı yok mu onu nerden bulabilirim çok istediğim bi uygulama. Telefonum hackli. Konu için teşekkürler.

randomen01

randomen01

Üye
bunu sis yapma imkanımız varmı acaba ?

OzzBozz97

Üye
flaşlamadan Telefonu USB ile bağlayıp atsam çalışmaz mı? Orjinal FW hacklemek istemiyorum ama uygulamayı da çok seviyorum :S

omerynd

omerynd

Üye
çalışmıyor öyle kardeş. Yani uygulama olarak görünüyor ve çalışıyor ama mesajların içine yerleşmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt