İşte bunu kullanabilirim :eller: :tşk: güle güle kullan kardeş - - - Eklendi - - - Eyvallah rica ;)
haqanguven Üye Konu Sahibi tempestshine' Alıntı: İşte bunu kullanabilirim Genişletmek için tıkla ... güle güle kullan kardeş - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: Eyvallah Genişletmek için tıkla ... rica
tempestshine' Alıntı: İşte bunu kullanabilirim Genişletmek için tıkla ... güle güle kullan kardeş - - - Eklendi - - - sürmenaj6169' Alıntı: Eyvallah Genişletmek için tıkla ... rica
haqanguven Üye Konu Sahibi .Doktor' Alıntı: şey bu nokia evolve olarak yazıyor demi temalar bölümünde? Genişletmek için tıkla ... ewet. Zaten onu düzenledim
.Doktor' Alıntı: şey bu nokia evolve olarak yazıyor demi temalar bölümünde? Genişletmek için tıkla ... ewet. Zaten onu düzenledim
doctorrr Üye haqanguven' Alıntı: ewet. Zaten onu düzenledim Genişletmek için tıkla ... taaammam teşekürler gömüyorum o zaman cfw ye
haqanguven' Alıntı: ewet. Zaten onu düzenledim Genişletmek için tıkla ... taaammam teşekürler gömüyorum o zaman cfw ye
akflat Üye kardeş bunu core ye uyguladım ama ekstra temalar yüklemek istediğimde bazılarında bozuk tema uyarısı veriyor problem nedir acaba
kardeş bunu core ye uyguladım ama ekstra temalar yüklemek istediğimde bazılarında bozuk tema uyarısı veriyor problem nedir acaba
haqanguven Üye Konu Sahibi akflat' Alıntı: kardeş bunu core ye uyguladım ama ekstra temalar yüklemek istediğimde bazılarında bozuk tema uyarısı veriyor problem nedir acaba Genişletmek için tıkla ... bunun yüklediğin temalarla alakası yok ki temada vardır bişey - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: taaammam teşekürler gömüyorum o zaman cfw ye Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin kardeş
akflat' Alıntı: kardeş bunu core ye uyguladım ama ekstra temalar yüklemek istediğimde bazılarında bozuk tema uyarısı veriyor problem nedir acaba Genişletmek için tıkla ... bunun yüklediğin temalarla alakası yok ki temada vardır bişey - - - Eklendi - - - .Doktor' Alıntı: taaammam teşekürler gömüyorum o zaman cfw ye Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin kardeş
yusuf_bey Üye dostum kendi cfwme yaptım oldu. Ama ufak bi sorun var. Medya ve oyunlar klasörünün simgeleri değişmemiş. Bi bakarmısın?
dostum kendi cfwme yaptım oldu. Ama ufak bi sorun var. Medya ve oyunlar klasörünün simgeleri değişmemiş. Bi bakarmısın?
haqanguven Üye Konu Sahibi yusuf_bey' Alıntı: dostum kendi cfwme yaptım oldu. Ama ufak bi sorun var. Medya ve oyunlar klasörünün simgeleri değişmemiş. Bi bakarmısın? Genişletmek için tıkla ... onları kullandığın klasör menü iconundan hallediceksin
yusuf_bey' Alıntı: dostum kendi cfwme yaptım oldu. Ama ufak bi sorun var. Medya ve oyunlar klasörünün simgeleri değişmemiş. Bi bakarmısın? Genişletmek için tıkla ... onları kullandığın klasör menü iconundan hallediceksin
bilal13 Üye işte tema dediğn böle olmalı dıgerlerı abuk subuk ıcon koyuyo sınır oluyorum ancak bu temayı kullanırım arkadas
işte tema dediğn böle olmalı dıgerlerı abuk subuk ıcon koyuyo sınır oluyorum ancak bu temayı kullanırım arkadas
haqanguven Üye Konu Sahibi bilal13' Alıntı: işte tema dediğn böle olmalı dıgerlerı abuk subuk ıcon koyuyo sınır oluyorum ancak bu temayı kullanırım arkadas Genişletmek için tıkla ... hehe güle güle kullan
bilal13' Alıntı: işte tema dediğn böle olmalı dıgerlerı abuk subuk ıcon koyuyo sınır oluyorum ancak bu temayı kullanırım arkadas Genişletmek için tıkla ... hehe güle güle kullan