memo6799 Üye arkadaşlar ben babamdan nokia 701 aldım sonra bunu suya dusurdum telefon sabaha kadar kurudu duzeldı yalnız menu tusu ısıgı kırmızı oldu bunu nasıl tekrar beyaz yapabılırım babam durumu çakmadan :S yardım edın lutfen...
arkadaşlar ben babamdan nokia 701 aldım sonra bunu suya dusurdum telefon sabaha kadar kurudu duzeldı yalnız menu tusu ısıgı kırmızı oldu bunu nasıl tekrar beyaz yapabılırım babam durumu çakmadan :S yardım edın lutfen...
okancebi Üye kurtulus40' Alıntı: N8 belle olumsuz yanan isikta gitti sorun degil benim icin N8 olanlara bilgi olsun. Genişletmek için tıkla ... son anda yorumlar bakmk geldi içimden teşekkürler
kurtulus40' Alıntı: N8 belle olumsuz yanan isikta gitti sorun degil benim icin N8 olanlara bilgi olsun. Genişletmek için tıkla ... son anda yorumlar bakmk geldi içimden teşekkürler
ByCru3L Üye Bunu 603'de Gerçekletirebilirmiyiz Farklı Renk Olayı Veya Yes No Tuşlarının Yanıp Sönmesini falan ?
Suyaka Üye Konu Sahibi Bağlantı yenilendi. Bu arada, moderatör arkadaşlar; bu çeşitli bir uygulama değil moddur. Modifikasyon bölümüne taşımanız daha faydalı olabilir.
Bağlantı yenilendi. Bu arada, moderatör arkadaşlar; bu çeşitli bir uygulama değil moddur. Modifikasyon bölümüne taşımanız daha faydalı olabilir.