lprmrtkck Üye e6 da voice command tuşu kırmızı yanıyor ( ses kısma ve yükseltme arasındaki tuş) bu arada belle yüklü
e6 da voice command tuşu kırmızı yanıyor ( ses kısma ve yükseltme arasındaki tuş) bu arada belle yüklü
lprmrtkck Üye e6 da voice command tuşu kırmızı yanıyor ( ses kısma ve yükseltme arasındaki tuş) bu arada belle yüklü 2 kere göndermiş :S
e6 da voice command tuşu kırmızı yanıyor ( ses kısma ve yükseltme arasındaki tuş) bu arada belle yüklü 2 kere göndermiş :S
bymodifieci Üye whats app messenger dada mesaj gelince kırmızı yanıyordu.Şimdi şarj olurkende yanıyor güzel
trontr Üye kardeş modu sen mi yaptın bilmiom ama belki anlarsın bu işten. Msj geldiğinde cevapsız arama olduğunda şarj ışığı yanıp sönebilir mi bir modla. Yapabilirsen çok makbule geçer. C7 için
kardeş modu sen mi yaptın bilmiom ama belki anlarsın bu işten. Msj geldiğinde cevapsız arama olduğunda şarj ışığı yanıp sönebilir mi bir modla. Yapabilirsen çok makbule geçer. C7 için
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap farkettim de sleeping screen uygulamasını devre dışı bırakıyor o yüzden kaldırdım genede teşekkürler
Suyaka Üye Konu Sahibi 'TUĞ'' Alıntı: farkettim de sleeping screen uygulamasını devre dışı bırakıyor o yüzden kaldırdım genede teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Abi şahsen sleeping screen'i hiç ve hiç tavsiye etmiyorum ben şarj olayında önemli rôl oynadığı için. Geri bildirim için teşekkürler.
'TUĞ'' Alıntı: farkettim de sleeping screen uygulamasını devre dışı bırakıyor o yüzden kaldırdım genede teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Abi şahsen sleeping screen'i hiç ve hiç tavsiye etmiyorum ben şarj olayında önemli rôl oynadığı için. Geri bildirim için teşekkürler.
Suyaka Üye Konu Sahibi bymodifieci' Alıntı: Bende sleeping screeni devre dışı bırakmadı ? Genişletmek için tıkla ... Hm, demek ki bunda da yazılım farklılıkları önemli rol oynuyor : ) Geri bildirim için teşekkürler.
bymodifieci' Alıntı: Bende sleeping screeni devre dışı bırakmadı ? Genişletmek için tıkla ... Hm, demek ki bunda da yazılım farklılıkları önemli rol oynuyor : ) Geri bildirim için teşekkürler.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap bymodifieci' Alıntı: Bende sleeping screeni devre dışı bırakmadı ? Genişletmek için tıkla ... Bende öyle oldu valla dosyayı kaldırınca düzeldi ama ben sleeping screen uygulamasını seviyorum şarj felan önemli değil benim için
bymodifieci' Alıntı: Bende sleeping screeni devre dışı bırakmadı ? Genişletmek için tıkla ... Bende öyle oldu valla dosyayı kaldırınca düzeldi ama ben sleeping screen uygulamasını seviyorum şarj felan önemli değil benim için
bymodifieci Üye C7 Belle bugün hackledim.Ama belle yüklerken sorun yaşamıştım.Türkçe yapamadım malesef. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
C7 Belle bugün hackledim.Ama belle yüklerken sorun yaşamıştım.Türkçe yapamadım malesef. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız