mod atma(forumda ara diceksen cevap verme!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
mod atma(forumda ara diceksen cevap verme!)
öncelikle hala mod atmayı anlamadım yardım istedim konuları okudum olmadı yine olmadı forumda aradım o yüzden ara bul saçmalıklarına gerek yok neyse "maxicep ailesi" hepinize ayrı ayrı selam söylüyorum çok yardım seversiniz! bu forumla işim bitti adminlerden beni engellemeleri rica olunur.

muxo

muxo

Üye
kardeşim kafayı mi bozdun kız gibi neyin tribini atıyorsun. Adamlar anlatmış. Nasıl yapılır diye. Bende bilmiyordum arama yaptım yazılanları okudum yarım saatte mantığını anladım.. Bırak mod atmayı , mod yapmayı bile öğrendim. Kendi çapımda mod denemem oldu . Fakat zaman sıkıntım olunca erteledim. forumu araştır adamlar En incesine kadar anlatılıyor.yetmemiş resimli anlatım bile var. Dahada mi zorlandın google diye birşey var. Adamlar gelip elinden tutup mod atmayı mi öğretsin .araştırmaya bile üşeniyorsun. Akşam akşam sinirlerim bozuldu.

----------Eklendi @ 19:50:09 ---------- Yazıldı @ 19:46:53 ----------

bu arada herşeye rağmen mod atamıyorsan. Bilgisayarının usb girişlerinde veya driverda bir sorun olabilir. Problemin neyse buraya yaz cevaplandırım.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo işte arkadaş baktım konulara anlatılanı yaptım olmuyo işte anlaşıldı bunlardan hayır gelmicek ben yaptım olmuyo diyorum adam bana konuyu oku googlea bak diyo saol ya hiç aklıma gelmedi ztn

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
dostum bak biz hepimiz emek harcayıp yapıyoruz bu işianlatımlarda yüzeysel de olsa anlatım var kimse sana tam olarak adım adım ne yapılacağını söyleez yoksa burada bir konu açardık önüne gelen cfw yapmayı öğrenirdi ve cfw ler acayip basitleşirdi forumda ara veya google da ara yazarlar tabi hem en azından kendi açımdan söylüyorum 3 ay araştırdım ve öğrendim cfw işini hala da eksiklerim var ama bu 3 ay içinde sadece nasıl mod atılcak öğrenmedim başka birsürü katkısı oldu cfw işinde sana tavsiyem çok daha iyi araştırman ve bıkmaman inan ki ilk böyle araştırarak öğrenipte yapılan cfw nin değeri paha biçilemez ve verdiği haz da aynı şekilde olur :oke:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
peki len :) resmen ateşledin beni yapıcam bo işi ztn cfw yapıyorum ama telefona atamıyorum jaf hata veriyo phoenix cfw dosyalarını görmüyo anallamadım gitti:vur

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
peki len :) resmen ateşledin beni yapıcam bo işi ztn cfw yapıyorum ama telefona atamıyorum jaf hata veriyo phoenix cfw dosyalarını görmüyo anallamadım gitti:vur

yap yap başarabilirsin :D ne gibi bir hata veriyo?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
jafı yükledim sonra pkey sonrada actım windows desteklemiyor diyo

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
windows 7 mi kulanıyosun

baronkaro1

Üye
windows 7 kullanıyorsan jaf desteklemiyo win 7 de desteklemesi için ***** gibi bişey yapıyoruz mobil olduğum için link atamıyorum google da kesin bulursun

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
evet xp traktör gibi :D win 7 güzel

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
windows 7 de uyumluluktan service pack 3 ü seçmek gerekiyo o zaman sorun çıkarmaz

baronkaro1

Üye
ben service pack 3 ü seçmiştim olmamıştı ***** yapmıştım da öyle çlışmıştı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
yaptım ama olmadı yine:bilmm

55lim

Üye
alemsiniz yav seviyorum burasını :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
gülceğine yardım et :D

55lim

Üye
ben anlamam o işlerden bilgisayarın a sında anlamam

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
C:\Program Files (x86)\Odeon klasörünü C:\Program Files\Odeon içine kopyaladıktan sonra C:\Program Files (x86)\Odeon içindeki OGM ile başlayan dosyayı çalıştırın. Windows 7 64 bit için yazdım.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
oh ya :D RAMBO FT:sarıl:

muxo

muxo

Üye
sorunu anlatsan kısa yoldan çözümü bulurduk. Normalde windows 7 jaf çalıştırmaz. Ben sırf bu yüzden kasayı tekmeleyıp monitöre kafa attım. Yine açmadı. :) neyse sonra araştırdım. Windows 7de jaf çalıştırmak için bir yöntem varmış. Meğer monitöre kafa atmama hiç gerek yokmuş. Işte burdakinin aynısını yaptım ve çalıştı. www.maxicep.com/modifikasyon-genel-destek/jaf-1-98-62-nin-windows7-32-bit-ve-64-bit-sistem-uzerine-kurulmasi-474829.html

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
aynen çıldırmaya az kalmıştı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...