Mobiwar'a üye olun,heryöne NORMAL 250 Kontör Kazanın!

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Arkadaşlar 25o kontor kazanmak için davet ettiğim kişinin MOBIWAR yazıp göndermesi veya sana gelen url ile üye olması yeterli mi dediğim yani programı kurup oyuna kayıt yaptırmasa kontor gelir mi ve benim tl N73 Telefon desteklemiyor diyor :bunu geçtim turkcell- im wap sitesine girdim Mobiwar online ye geldim sürekli 12saat boyunca denedim sürekli sistem hatası veriyor neyin nesi bu arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz ?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bi yardımcı olur musunuz karşı kişiye davet attığıMda o kişinin sadece mobiwar a üye olması gerekiyor mu yani oyunun programını falan indiriyor ya onu indirip kendine kullanıcı adı alması gerekiyor mu yardımlarınızı bekliyorum lütfen

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlar 25o kontor kazanmak için davet ettiğim kişinin MOBIWAR yazıp göndermesi veya sana gelen url ile üye olması yeterli mi dediğim yani programı kurup oyuna kayıt yaptırmasa kontor gelir mi ve benim tl N73 Telefon desteklemiyor diyor :bunu geçtim turkcell- im wap sitesine girdim Mobiwar online ye geldim sürekli 12saat boyunca denedim sürekli sistem hatası veriyor neyin nesi bu arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz ?

Tavsiye ettiğiniz kişinin de Mobiwar'a hem SMS ile hem de oyuna girerek kayıt olması gerekmektedir. Sistemde bir sorun var evet.SMS'de hata aldığınızda wap.turkcell-im.com.tr adresinden girerek kayıt olmaya çalışınız. Eğer ki her denemenizde hata veriyor ve kontörünüz gittiyse Turkcell Müşteri Hizmetlerini arayarak bu kontötlerinizi geri isteyiniz. Anında size göndereceklerdir.

Ben de N73 telefon kullanıyorum. Benzer hataları bende de veriyor. Ama sürekli hata verdiği hiç olmadı.

14. Hattı kayıt ettirdim. 750 Kontör kazanmaya son 1 hat :)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Tavsiye ettiğiniz kişinin de Mobiwar'a hem SMS ile hem de oyuna girerek kayıt olması gerekmektedir. Sistemde bir sorun var evet.SMS'de hata aldığınızda wap.turkcell-im.com.tr adresinden girerek kayıt olmaya çalışınız. Eğer ki her denemenizde hata veriyor ve kontörünüz gittiyse Turkcell Müşteri Hizmetlerini arayarak bu kontötlerinizi geri isteyiniz. Anında size göndereceklerdir.

Ben de N73 telefon kullanıyorum. Benzer hataları bende de veriyor. Ama sürekli hata verdiği hiç olmadı.

14. Hattı kayıt ettirdim. 750 Kontör kazanmaya son 1 hat :)

çok teşekkür ederim kardeşim. . Ooo 14. demek hayırlı olsun bol kazançlar

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
17. hattımı tamamladım arkadaşlar :) Sizlerin de katılımını bekliyorum.

Eğer Kampanyaya üye olacak ve kontör kazanmak istiyorsanız benimle PM'den irtibata geçiniz. Sizi davet edeyim, gerekli tüm açıklamaları da anlatayım :)

paradox1026

paradox1026

Üye
17. hattımı tamamladım arkadaşlar :) Sizlerin de katılımını bekliyorum.

Eğer Kampanyaya üye olacak ve kontör kazanmak istiyorsanız benimle PM'den irtibata geçiniz. Sizi davet edeyim, gerekli tüm açıklamaları da anlatayım :)

ben Turkcellin yerine olsam sizin hatlarınızı bloke ederim sömürüosunuz ve bu kadar hattı ne yapıosunuz nerde saklıyorsunuz ve hangi birine kontör yüklüosunuz:)
gerçi piri reis en son 32 hattım var diodu

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
ben Turkcellin yerine olsam sizin hatlarınızı bloke ederim sömürüosunuz ve bu kadar hattı ne yapıosunuz nerde saklıyorsunuz ve hangi birine kontör yüklüosunuz:)
gerçi piri reis en son 32 hattım var diodu

Kıskanma ne olur, çalış seninde olur :)
Büyükşehir çalışıyor,verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz :)

kısacası Cihan sende bir Turkcell al, kurtul kontöre para vermekten :D

cool_eagle

Üye
son günü ne zaman bunun bilen var mı

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
BU ayın sonu olması lazım son katılım tarihi.

sA'

sA'

Üye
tksharmely telefon numaramı verebilirim referans olabilirsin =)..

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Hep aynı arkadas üye olamıyor turkcell im sistem hatası veriyor 3gündür bırakacak şimdi..

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Oyuna kayıt olacak arkadaşları tavsiye edebilirim. Hep beraber kazanalım arkadaşlar. Servislerde bir sorun olduğu doğru arkadaşlar.Geçmesini ümit ediyoruz...

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaslar herkes yaptıgına gore sorun yok kontor falan cekmıyorlar anlasılan ama malesef tek turkcellı benım arkadaslarda yapmama ızın vermıyor hat bulursam yapacam en azından 250 kontor alayım kontorumde yoktu bu aralar çok iyi olur:turkiye:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
helal olsun ben üyeliğimi açamıyorum konuyu açan arkadaşla bağlantıya geçmek istiyorum ama benim hatlar sorumlu hiçbirine üyelik olmuyor.. Annemin tl den oyunu 6gün oynadım herkese tavsiye ederim süper bir oyun..ama kendi hattım hata veriyor turkcell i aradım düzeltirler inşallah

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
750 Kontörüm yüklendi arkadaşlar. Bir arkadaşıma da 250 kontör geldi.
Sanırım yarın da AranKazan'dan 500 kontör gelir :)

piri.reis

piri.reis

Üye
tek hattıma 1500 yüklendi.

piri.reis

piri.reis

Üye
mahmut bu kampanyadan ben daha çok kazanırdım ama emin ol ilgilenmediğim için böyle az geldi.
bir arkadaştan 3 günlüğüne nokia 6300 telefonu 25 kontöre kiralayıp 32 kişiyi kayıt yaptım ve 1500 kontör hattıma yüklendi.
daha kayıt yapılacaklar var ama telefonum yok :)

demek istediğim sen bu fırsatı kaçırma, davet edip kayıt yapmya devam et.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Abi şuan gençlik kollarında üye olan 86 kişi var ama hepsiyle samimi değilim ki :) Sen burada benim yerimde olsan kesin 5000 kontör kazanırdın :ehe
Senin imkanların benimkinden daha fazla :D

Üst Alt