Mobiwar'a üye olun,heryöne NORMAL 250 Kontör Kazanın!

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Kampanya sağlam gibi duruyor. Ben üye oldum ve 5 arkadaşını davet ev 250 kontör kazan diye yazıyordu. Ama verilen kontörlerin normal kontör olacağına şubeliyim...Çünkü ona dair birşey yazmıyordu

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
yha bırakın bir sürü konturumu yedi ayarlarını bile yapıyorum girmiyo peh!!

--------------- Ekleme ---------------

OFLU RECEP ben arkadaştan üye oldum 2. dünyaya kayıt ol falan diyorum olmuyo bağlantı kopuyo ayar için 7766 a gönder mi ne diyor olmuyo :(

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bu turkcell öyle kolay kolay normal 25o kontor vermez.. bence uzak durmak gerek bu servisten..

morfrap

morfrap

Üye
Karşı tarafa link yada davet gitmiyo. Bu ne biçim bişey ya.

bungee

Üye
Mobiwar arkadasini getir kampanyasina 5 arkadasini kayit ettirerek kazandin! Daha cok arkadasini getir kontorleri kazanmaya devam et! Iyi oyunlar.

250 normal kontör yüklendi.

Süre uzatmadı, konbara/hediye dakika yüklenmedi. (kampüs tarifesi için)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
yha bırakın bir sürü konturumu yedi ayarlarını bile yapıyorum girmiyo peh!!

--------------- Ekleme ---------------

OFLU RECEP ben arkadaştan üye oldum 2. dünyaya kayıt ol falan diyorum olmuyo bağlantı kopuyo ayar için 7766 a gönder mi ne diyor olmuyo :(

bu oyun her ayar ile oynanmaz aynı dediği gibi ayarlarını yaptır. Giriş yaparken de "turkcell servis" ayarlarını seçerek giriş yap. Bazen giriş yaparken ayarları kendi seçiyor, yanlış ayar seçmesi halinde giriş yapmaz ve kontörun gider. Bunu önlemek için, telefonunda sadece "turkcell servis" ayarlarını bırak, diğerlerini sil. Böylece girip yapacaktır. Işini gördükten sonra, sildiğin ayarlarını 8050'yi ücretsiz arayarak tekrar alabilirsin.

greenmile

greenmile

Üye
vardır bişi arkadaşlar soradan pişman olmayın

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlarla görüştüm, 250 kontörler bugün yüklenmiş arkadaşlar.

Daha önce de dediğim gibi, size zararı dokunacak hiç bir şeyi önermeyiz. Bu yüzden bizden duymadığınız kampanyalara katılmayınız.

eemir99

eemir99

Üye
kardeş bu 250 kontör yüklenior ama nereye hediye olarakmı hattımamı?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
kardeş bu 250 kontör yüklenior ama nereye hediye olarakmı hattımamı?

Hediye olarak değil. Normal 250 Kontör olarak yükleniyor.

Arkadaşlar 9. hattımı üye yaptım. Hedefim 2000 Kontör.

Geç kalmayın derim.
Yardımcı olurum.

ertasxx

Üye
kontörü kazanmak için üye olup oyunu oynamamız mı gerekiyor sadece üye olursam kontörler gelirmi

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlar 12. hattımı da üye yaptım oyuna. 3 tane hattı daha üye yaptığımda 750 kontör gelecek.
TonlaKazan sistemi artık bizler için bitmek üzere. TonlaKazan'dan kazanabileceğimiz kontörün bu kampanya ile kat kat fazlasını kazanabilir, hatta NORMAL KONTOR olarak kazanabiliriz.
Kampanya ile ilgili yakında SMS Grubundaki arkadaşlarıma ve TonlaKazan Grubundaki arkadaşlara Mesaj göndereceğim. Birlikte olursak bu kampanyadan en kârlı çıkan forum olabiliriz.

Kampanyaya katılmak isteyen arkadaşlar mesajlarında belirtebilirler.
Oyunu kurması ve üye olması biraz zor ama her şeyi ayrıntılarıyla anlatacağım arkadaşlar.

ertasxx

Üye
bende yeni girdim 2 arkadasımı davet ettim 3 tane daha lazım

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Kazanılan kontörler EN SON DAVET ettiğiniz kişiden 10 gün sonra yükleniyor arkadaşlar. Bilginize.
13. Hattımı da yaptım. 750 Kontöre çok yaklaştım.

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Arkadaşım ben yapamadım bunu kayıt olcam griyorum bilgİYi bAGLanıyor soNRa ayarları almak icin bilmem kaÇa goNDer dyo :S dELü etTİ :-|

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlar oyuna kayıt işlemini kısaca anlatacağım.

Önce MOBIWAR yazıp 7766'ya mesaj göndererek üye oluyorsunuz.
Daha sonrasında size " Mobiwar'a hoşgeldiniz." diye bir mesaj gelecek.
Ardından Turkcell Servis ayarlarını yapmanız için size Ayar Mesajı gelecek. Bu ayarı kaydediniz.
Telefonunuzda bulunan WAP ayarını etkinleştiriniz. Eğer WAP ayarınız yoksa, WAP yazıp 2222'ye SMS gönderiniz.
WAP Ayarı seçili haldeyken Push Mesaj ile gelen Mobiwar oyununu indiriniz. Bu işlem 2 Kontör'dür.
Oyunu indirdikten sonra oyunu açıp Kayıt yazan yerden Kayıt olunuz.

Tüm işlemler bu kadar. Daha sonra arkadaşlarınızı davet edin ve kontör kazanmaya sizler de başlayın ;)

ertasxx

Üye
ben davet yolluyorum ama karşıya ulaşmıyor

Üst Alt