Mobimonster Green Phone 1.00 for S60 3rd Edition

Sponsorlu Bağlantılar

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
batarya süresimi uzuyor..süperrr :D
n73 ya müzik dinle mesajlaş hemen bitiyor şarj.gerçekten çok teşekkürler.

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
bataryann çabuk gitmesi ekrann kalitesiyle ters orantılı ekran ne kadar iyi olursa o kadar şarj gider

uur.bocegi

uur.bocegi

Üye
register istiyo, yoksa çalışmıyo bilginize..

yunus yavuz

yunus yavuz

Üye
program çalışmadı galiba... :(:(:(

BOZO11

BOZO11

Üye
teşekkürler

eddyredline

eddyredline

Üye
:D degişik eco bi apps bana gore gereksiz ama işe yarar bir program ben kendi şarjımı 4-5 gune kadar dilersem cikarta biliyorum herşeyden once yuklediginizden programdan ekran parlakliginiza kadar herşey enerji tuketimi yapar. dikkat edin hafiza karti ve tel hafızası dolu olanların %85 şarlarının çabuk bittiklerini belirtir. akıllı telefonlarda bu olay biraz daha fazladır.birden falza hafıza kartı kullanmak bile bu etkileşimin içindedir. bu arada pro hakkında bilgi veren arkadas sanada tesekkur ederim.
Bir gün symbian os ureten firmalrda uzun giden bataryalar urete bilir.toshiba pil üretimine el attı yakın zamanda uzun sure dayana bilen piller uretilebilecek. kendini şarj eden pillerin tasarimlarida tamamlanacak
sonuc olar bir çogunuz bildigi gibi kendini yeniden yukleme olayı tek formulden gelmektedir E=m.ckare

kanaryamustafa

kanaryamustafa

Üye
bu program ne işe yarıyor tam anlamadım yada indiriyim o zaman anlaşılır ellerine sağlık
:coold:

wonderking

wonderking

Üye
saol tsk ler

unrivaled

unrivaled

Üye
teşk

furkan_gul_44

furkan_gul_44

Üye