Mobimonster Green Phone 1.00 for S60 3rd Edition

Sponsorlu Bağlantılar

mustif

mustif

Üye
    Konu Sahibi
Mobimonster Green Phone 1.00 for S60 3rd Edition

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: fbfbfb, haltie, celilcemre ve 4 diğerleri

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
çok teşekkürler
:sn:

HARD EDİT TEAM

HARD EDİT TEAM

Üye
yıne konuda bılgı yok Ş=) bu pro kapatmayı ununttugunuz wlan bulutooth gıbı prolar ıcın uyarı sms yoolluyor ındıreceklerın bılgısıne

sa1000

Üye
En azından biraz bilgi versen daha ii olurdu.

neyse nette araştırdım ilgilenen arkadaşlar için bulabildiğim bi döküman

Çevreci bir uygulama olan Green Phone cihazınızın batarya ömrünü uzatır. Bletooth ve WLAN özelliklerini gerekmediğinde kapatan bu uygulama ile artık batarya ömrünüz daha da uzayacak.

Ana Özellikleri:
Ekran Işığı:
Normalde ekran ışığınız 5 saniyede kapanır. Ama bu program ekran ışığınızı 1 saniyede kapatabiliyor.
Şarj Koruması:
GreenPhone will alert you as soon as the battery of your phone is 100%. Charger saving mode will inform you by means of an SMS that the phones battery is optimally charged and that the phone should be removed to preserve the charger and to avoid any damage to the battery.
Bluetooth Zaman Aşımı:
Kaç defa Bletooth özelliğini açık unuttunuz? Eğer Bletooth özelliği açıksa ve kullanmıyorsanız SMS aracılığıyla sizi uyarabilen bu programla asla açık unutmayacaksınız.
WLAN Zaman Aşımı:
Aktif WLAN bağlantısı yoksa ve WLAN açıksa sizi SMS aracılığıyla uyararak WLAN özelliğini kapatmanızı hatırlatıyor.

SMS uygulamadan cihaza gönderildiği için herhangi bir SMS ücreti ödemezsiniz.

Not: Uygulamadan Exit ile çıkış yapmayın çünkü ayarlar kaydedilemiyor. Hide ile arka planda çalışmasını sağlayın. Cihazınızı kapatana kadar yaptığınız ayarlar saklanır.
Alıntıdır:oke:

mami24

mami24

Üye
çok teşekkürler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
benim zaten ekran 5snyede kapanıyo parlaklıkta yarının altında bluetootht ve wlan asla unutmam çünkü n95 şarj dayanmıyo.
buyuzden benim işime yaramıyor porgram ama faydalı bişey
bu şarjda çözüm yok zaten philips bile 60 gün den batarya yapıyo ,nokia N95te daha 2-3 gün gidemiyo

gkmn11

gkmn11

Üye
denedim güzel bir uygulama

HARD EDİT TEAM

HARD EDİT TEAM

Üye
cok bos bı uygulama saolun

yonagi

Üye
açıklama için tanks

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Saol Kardeş

bulentba

bulentba

Üye
sagol

metalruh123

metalruh123

Üye
çok teşekkürler

Z0MBI

Üye
Çok işime yarayacak sağol..

buraq24

buraq24

Üye
kullanan varmı telefonunda kura bilen hatasız??

DaMaG3R

DaMaG3R

Üye
zaten arka planda çalışırken bataryayı kullanmıyormu bu uygulama.wlan ve bt yi zaten kendimiz açık unutmuyoruz asla n95 e şarz dayanmadığı için.ekran ışığıda 5sn. de kapanıyor gereksiz bi uygulama

sslayer

Üye
Program için teşekkürler fakat N73 telefonuma imzalayıp kurdum. Program açılıyor fakat ayar değiştirmek istediğimde kendiliğinden kapanıyor ve dediğiniz şekilde sms falan göndermiyor. Yani çalışmıyor. Ben mi bi yanlış yaptım?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Emeğe saygı

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Mahalesef calısmıo arkadaslar program madem yeni bir program neden n79 da calısmıo anlamadım ben

ManiaQ Asik

ManiaQ Asik

Üye
sgaol ellerine saglik...

Üst Alt