Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
boş ya ugrasmayın bence hiç bir video oynatmadı bende
mekanik
Üye
hangi dosya uzantılarını okuyo...?
eros1905
Üye
Program mp4 falan açmıyor bilginize.
--------------- Ekleme ---------------
cok pardon birde mp4 açmıyor + Telefonunuzdaki dosyaların yerini size seçtiriyor SmartMovie deki gibi direk telefondaki tüm videoları görmüyor birde videonun olduğu yere gttim bende mp4 leri görmedi ama avi denemedim..... ama uğraştırır dandik bir program
morty
Üye
5800 da çalışmıyor
imamramazan
Üye
sağolasın deneyecem
chem66
Üye
ya arkadaşlar vdeo programını nasıl yükleye biliriz 5800 a
polmurat
Üye
arkadaşlar ben format factory diye ufak boyutlu ama çok kullanışlı bir dönüştürücü kullanıyorum.hangi formata çevireceğim derdi de yok.program videonuzu bütün telefon modellerine çeviriyor.ben çevirip 5800'ımın hafızasına atıp real playerde sinema keyfi yapıyorum.sizede tavsiyem video oynatıcılarla hiç uğraşmayın.format factory ile bu iş tamam.
alicelikkkk
Üye
hepinizin
Nero9898
Üye
teşekkürler
mevti
Üye
tşkkurler
veyselcelik
Üye
çok saçma zaten convert ettikten sonra programa ne gerek var zaten telefonun kendi video oynatıcısından iyisi yapılmadı daha.
hsyn_gurdogan
Üye
5800xm de açmıyor kullanıcıların dikkatine
beratltd
Üye
ellerine saglık teşekkürler
m.emrah
Üye
çok kasıyoo
^^Positive^^
Üye
teşekkürler...
jaxeq
Üye
çok makbule geçti
GöLgE_PrEnS
Üye
tşkürler kardeşim
'Şeref'
Emekli Yönetici
sagol kardes
nasu
Üye
bişey sorcam n97 almayı düşünüyorum bu n97 normal sis uygulamalarını oyunlarını çalıştırırmı acaba mesala şimdi bende n72 var bunda çalışan sis oyunlar falan n97 de de çalışırmı yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkürler
bişey sorcam n97 almayı düşünüyorum bu n97 normal sis uygulamalarını oyunlarını çalıştırırmı acaba mesala şimdi bende n72 var bunda çalışan sis oyunlar falan n97 de de çalışırmı yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkürler