MobileDVD [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic - N97 Java Uygulama]

Sponsorlu Bağlantılar

sems230

Üye
boş ya ugrasmayın bence hiç bir video oynatmadı bende

mekanik

Üye
hangi dosya uzantılarını okuyo...?

eros1905

Üye
Program mp4 falan açmıyor bilginize.

--------------- Ekleme ---------------

cok pardon birde mp4 açmıyor + Telefonunuzdaki dosyaların yerini size seçtiriyor SmartMovie deki gibi direk telefondaki tüm videoları görmüyor birde videonun olduğu yere gttim bende mp4 leri görmedi ama avi denemedim..... ama uğraştırır dandik bir program

morty

morty

Üye
5800 da çalışmıyor

imamramazan

imamramazan

Üye
sağolasın deneyecem

chem66

Üye
ya arkadaşlar vdeo programını nasıl yükleye biliriz 5800 a

polmurat

Üye
arkadaşlar ben format factory diye ufak boyutlu ama çok kullanışlı bir dönüştürücü kullanıyorum.hangi formata çevireceğim derdi de yok.program videonuzu bütün telefon modellerine çeviriyor.ben çevirip 5800'ımın hafızasına atıp real playerde sinema keyfi yapıyorum.sizede tavsiyem video oynatıcılarla hiç uğraşmayın.format factory ile bu iş tamam.

alicelikkkk

Üye
hepinizin

Nero9898

Nero9898

Üye
teşekkürler

mevti

Üye
tşkkurler

veyselcelik

Üye
çok saçma zaten convert ettikten sonra programa ne gerek var zaten telefonun kendi video oynatıcısından iyisi yapılmadı daha.

hsyn_gurdogan

Üye
5800xm de açmıyor kullanıcıların dikkatine

beratltd

Üye
ellerine saglık teşekkürler

m.emrah

Üye
çok kasıyoo

^^Positive^^

Üye
teşekkürler...

jaxeq

Üye
çok makbule geçti

GöLgE_PrEnS

GöLgE_PrEnS

Üye
tşkürler kardeşim

'Şeref'

Emekli Yönetici
sagol kardes

nasu

nasu

Üye
bişey sorcam n97 almayı düşünüyorum bu n97 normal sis uygulamalarını oyunlarını çalıştırırmı acaba mesala şimdi bende n72 var bunda çalışan sis oyunlar falan n97 de de çalışırmı yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkürler

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
bişey sorcam n97 almayı düşünüyorum bu n97 normal sis uygulamalarını oyunlarını çalıştırırmı acaba mesala şimdi bende n72 var bunda çalışan sis oyunlar falan n97 de de çalışırmı yardımcı olursanız çok sevinirim tesekkürler

Bildiğim kadarıyla çalışması lazım arkadaşımda mini var bir kaç tne yükledi çalışıyor :D

Üst Alt